Influencer media kit of Joël Jansen

Joël Jansen

Joël Jansen

10k - 50k

Ik ben Joël Jansen, een 24-jarige ondernemer uit Valkenswaard. Als eigenaar van een Personal Training boutique ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van mensen hun lifestyle. Ik geloof in een combinatie van gezond eten, voldoende beweging en mentale balans voor een fit en gelukkig leven.


joelljansen

Statistics for the biggest channel
Followers
56
Interactions
419
Engagement
702
Last updated: 12 hours ago
joelljansen
Als atleet en influencer sta ik elke dag vol energie op om mijn passie voor sport en lifestyle te delen met mijn volgers. Mijn dagen zijn gevuld met trainingen, fotoshoots en events voor diverse merken. Met trots kan ik zeggen dat ik ambassadeur ben voor Kosso Nutrition, waar ik met volle overtuiging hun supplementen gebruik om mijn prestaties te verbeteren. Als fitte bourgondiër houd ik van lekker eten en gezelligheid, maar dat betekent niet dat ik mijn doelen uit het oog verlies. Met een goede balans tussen voeding, training en ontspanning weet ik het maximale uit mezelf te halen. Mijn motto is dan ook: work hard, play hard. Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring te delen met anderen, zodat zij ook een gezonde en actieve levensstijl kunnen nastreven. Door mijn positiviteit en gedrevenheid inspireer ik anderen om het beste uit henzelf te halen. Samen met mijn volgers vormen we een community die elkaar motiveert en steunt in het behalen van onze doelen.
Followers
850
Interactions
41
Engagement
382
Posts
316
Last updated: 12 hours ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service