Influencer media kit of Kelly van Rossum

Kelly van Rossum

Kelly van Rossum

1k - 10k

Hi, Mijn naam is Kelly. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers.

kelly.van.rossum

Statistics for the biggest channel
Followers
541
Interactions
483
Engagement
985
kelly.van.rossum
Hi, een paar jaar geleden ben ik begonnen met het professionaliseren van mijn Instagram. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. De kennis die op doe in mijn studie gebruik ik om een goede band op te bouwen met mijn volgers en om een meerwaarde de bieden voor de bedrijven waarmee ik samenwerk. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers. Mocht je vragen hebben over een eventuele samenwerking stuur mij vooral een berichtje! Groetjes Kelly

Prices

Followers
979
Interactions
659
Engagement
940
Posts
736

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Kelly van Rossum

0/5000