Influencer media kit of Kelly van Rossum

Kelly van Rossum

Kelly van Rossum

1k - 10k

Hi, Mijn naam is Kelly. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers.


kelly.van.rossum

Statistics for the biggest channel
Followers
702
Interactions
172
Engagement
625
Last updated: a week ago
kelly.van.rossum
Hi, een paar jaar geleden ben ik begonnen met het professionaliseren van mijn Instagram. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. De kennis die op doe in mijn studie gebruik ik om een goede band op te bouwen met mijn volgers en om een meerwaarde de bieden voor de bedrijven waarmee ik samenwerk. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers. Mocht je vragen hebben over een eventuele samenwerking stuur mij vooral een berichtje! Groetjes Kelly

Prices

Followers
398
Interactions
907
Engagement
653
Posts
103
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service