MediaKit | Influencer

Kelly van Rossum

Kelly van Rossum

1k - 10k

Hi, Mijn naam is Kelly. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers.

Collab
kelly.van.rossum

Statistics for the biggest channel
Followers
547
Interactions
635
Engagement
100
kelly.van.rossum
Hi, een paar jaar geleden ben ik begonnen met het professionaliseren van mijn Instagram. Naast mijn master studie in communicatie wetenschap, ben ik veel bezig met het maken leuke content op Instagram. De kennis die op doe in mijn studie gebruik ik om een goede band op te bouwen met mijn volgers en om een meerwaarde de bieden voor de bedrijven waarmee ik samenwerk. Ik vind het belangrijk om relevante content te creëren die past bij mijn volgers. Mocht je vragen hebben over een eventuele samenwerking stuur mij vooral een berichtje! Groetjes Kelly
Collab

Prices

Followers
829
Interactions
367
Engagement
973
Posts
150
Verified
603

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit