Influencer media kit of Kim Bruggeling

Kim Bruggeling

Kim Bruggeling

1 reviews

10k - 50k

Ik ben een docent geschiedenis op de middelbare school en de leerlingcoördinator van de brugklas. Alles m.b.t. groep 8 en klas 1 tot en met 3 beadem ik. Ik ben enthousiast en weet wat er speelt bij de jeugd. Voor de middelbare school moet je bij mij zijn! Van agenda's, schooltassen tot leertips!


mevrouwbrug

Statistics for the biggest channel
Followers
922
Posts
549
Likes
105
mevrouwbrug
Wil je groep 8 of de leerlingen op de middelbare school bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet wat er leeft bij de scholieren. Ook ben ik enthousiast en overal voor in! Als coördinator van de brugklas en docente geschiedenis weet ik wat de leerlingen nodig hebben om van hun middelbare school een succes te maken. Mijn doel? Blije leerlingen die weten hoe ze hun schoolwerk aan moeten en kunnen pakken. En natuurlijk de leerlingen kennis bij brengen op studievaardigheden en geschiedenis. Een goed portie zelfspot, vrolijk en niet bang om gevoelige onderwerpen aan te kaarten. Lezen vind ik enorm belangrijk, zowel voor jongeren als volwassenen. Een echte boekenwurm. Dit ben ik! Een docent in hart en nieren.
Followers
648
Posts
510
Likes
724

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

New Rebels | Maak een statement met je tas

Brand Awareness
3 months ago
super!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service