Influencer MediaKit of Kim Bruggeling

Kim Bruggeling

Kim Bruggeling

10k - 50k

Ik ben een docent geschiedenis op de middelbare school en de leerlingcoördinator van de brugklas. Alles m.b.t. groep 8 en klas 1 tot en met 3 beadem ik. Ik ben enthousiast en weet wat er speelt bij de jeugd. Voor de middelbare school moet je bij mij zijn! Van agenda's, schooltassen tot leertips!

mevrouwbrug

Statistics for the biggest channel
Followers
201
Posts
1
Likes
573
mevrouwbrug
Wil je groep 8 of de leerlingen op de middelbare school bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet wat er leeft bij de scholieren. Ook ben ik enthousiast en overal voor in! Als coördinator van de brugklas en docente geschiedenis weet ik wat de leerlingen nodig hebben om van hun middelbare school een succes te maken. Mijn doel? Blije leerlingen die weten hoe ze hun schoolwerk aan moeten en kunnen pakken. En natuurlijk de leerlingen kennis bij brengen op studievaardigheden en geschiedenis. Een goed portie zelfspot, vrolijk en niet bang om gevoelige onderwerpen aan te kaarten. Lezen vind ik enorm belangrijk, zowel voor jongeren als volwassenen. Een echte boekenwurm. Dit ben ik! Een docent in hart en nieren.

Prices

Followers
455
Posts
262
Likes
927

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Kim Bruggeling

0/5000