Influencer media kit of Wolliewohl Junior

Wolliewohl Junior

Wolliewohl Junior

10k - 50k

Leon Wohlrabe is een content creator die educatieve comedy content maakt. De kijker educaten doormiddel van entertainment vindt Leon heel belangrijk. Hij levert kwalitatieve, doordachte content voor de klant en spreekt zijn doelgroep realistisch en oprecht aan. De doelgroep bestaat uit jongeren.


wolliewohl.junior

Statistics for the biggest channel
Followers
369
Posts
203
Likes
200
Last updated: a week ago
wolliewohl.junior
Leon Wohlrabe (2004), ook wel onder zijn gebruikersnaam Wolliewohl Junior bekend, is als een pukkel op je gezicht: plotseling aanwezig. Veel mensen vinden het irritant maar zitten toch de hele tijd eraan. Deze mislukking uit Drenthe doet er alles aan om zichzelf in leven te houden. Leon maakt experimentele kunst met een absurdistische, eerlijke, humoristische en educatieve stijl. Hij is bekend van zijn rol 'Alex' uit de populaire tv-serie Brugklas, de viral op zijn YouTube kanaal met Jade Anna en Gio Latooy, maakte onlangs zijn eigen multidisciplinaire solovoorstelling ESCAPISME en schreef daarbij ook een boek vol met poëzie, verhalen en rauwe gedachtes. Leon is een autodidacte acteur, presentator, editor en filmmaker. Zijn kunst zorgt voor troost, het doorbreken van taboes en bestaat omdat het bestaat.
Followers
472
Posts
537
Likes
598
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service