MediaKit | Influencer

Linda Meijers

Linda Meijers

1k - 10k

Ik ben Linda Meijers. Vegan mama en eigenaar van vegan voedingspraktijk Linda Meijers waar ik, als natuurvoedingsadviseur, mensen help met het aangaan van een vegan lifestyle.Op mijn blog en YouTube kanaal deel ik traditioneel voedsel dat een nostalgisch gevoel op roept en deel ik vegan opvoed tips!

Collab
@lindameijers

Statistics for the biggest channel
Subscribers
429
Views
389
Interactions
395
@lindameijers
Ik ben Linda Meijers, in mijn vlogs geef ik jou een kijkje in mijn leven als vegan mama van Jane. Ik deel onder andere vegan comfort, kids en fit food recepten met je en ook leuke feitjes en weetjes over veganisme en voeding. Dit alles met een tikkeltje humor! Ook ben ik eigenaar van vegan voedingspraktijk Linda Meijers waar ik, als vegan natuurvoedingsadviseur, mensen o.a. help met het aangaan van een vegan lifestyle! Abonneer je (gratis) op mijn kanaal om niets te missen. Volg je me ook al op Instagram? @greencomfortfood
Collab

Prices

Subscribers
407
Views
183
Interactions
26
Engagement
434
Posts
308
Likes
572
Verified
794

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 88%
Belgium - 5%
Sweden - 4%
Germany - 2%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up