Influencer media kit of Linne van Kan

Linne van Kan

Linne van Kan

1 reviews

1k - 10k

Hi! Ik ben 22 jaren jong en recent afgestudeerd als Interaction Designer. Naast ontwerper ben ik ook ondernemer. Liefs Linne is een blog waarin handige tips worden gedeeld, lifestyle artikelen aan bod komen, maar er ook open gepraat wordt over gezondheid en zelfontwikkeling.

liefs_linne

Statistics for the biggest channel
Followers
351
Interactions
935
Engagement
303
liefs_linne
Liefs Linne is een blog, Instagram- en Tiktokaccount waarin handige tips worden gedeeld, lifestyle artikelen aan bod komen, maar er ook open gepraat wordt over gezondheid en zelfontwikkeling. Zo geef ik regelmatig een inkijkje in mijn leven. Over bijvoorbeeld wat er in mijn hoofd om gaat, maar ook over fijne producten die ik anderen kan aanraden. Er is veel contact met mijn volgers in de stories en ik vind dan ook juist leuk als iemand mij een DM stuurt. Zo leren mijn volgers niet alleen mij kennen, maar ik hun ook een beetje. Met mijn content wil ik andere mensen inspireren en taboe’s doorbreken door dingen bespreekbaar te maken.
Followers
591
Interactions
100
Engagement
484
Posts
742
Verified
655

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Linne van Kan

0/5000