MediaKit | Influencer

Lisette de Haan

Lisette de Haan

1k - 10k

Ik ben Lisette (1992) en woon samen met mijn Franse man in de Drôme in Zuid-Frankrijk. Ik houd van de natuur, de pittoreske Franse dorpjes en het Franse leven. Daarom deel ik mijn persoonlijke vakantie- én emigratietips graag met de vele Nederlanders die net zoals mij houden van het land.

Collab
tipsfrankrijk

Statistics for the biggest channel
Followers
812
tipsfrankrijk
Tipsfrankrijk.nl is dé website voor jou vakantie naar Frankrijk. Ik (Lisette) woon in Frankrijk en geef je mijn persoonlijke tips. Veel lees- en reisplezier!
Collab

Prices

Followers
397
Posts
649
Verified
723

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een superlekker recept voor jullie. Franse soezen met pistachevulling en een krokant craquelin laagje. Voor de kerst of gewoon tijdens een druilerige dag :)

Posted by Tips Frankrijk on Saturday, December 12, 2020

Nu ik 25 weken zwanger ben is dit een onderwerp waar ik best vaak over nadenk. En ik denk veel Nederlanders die in Frankrijk wonen of naar Frankrijk gaan emigreren met mij!

Posted by Tips Frankrijk on Sunday, December 6, 2020

Als je woont in Frankrijk of wilt emigreren is één van de belangrijkste dingen misschien wel het vinden van werk. Dat...

Posted by Tips Frankrijk on Sunday, November 29, 2020
Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit