MediaKit | Influencer

Reisplaatje

Reisplaatje

1 reviews

10k - 50k

Wij zijn Robert-Jan en Lisette, twintigers en dol op reizen. Een aantal jaar geleden hebben wij het reisvirus opgelopen in Indonesië en sindsdien zijn we elke vakantiedag te vinden in het buitenland. Door creatief om te gaan met onze vakantiedagen hebben wij al vele mooie reizen kunnen maken.

Collab
reisplaatje

Statistics for the biggest channel
Followers
762
Interactions
479
Engagement
331
reisplaatje
Wij zijn Robert-Jan en Lisette, twintigers en dol op alles wat met reizen en fotografie te maken heeft. Gewapend met een grote glimlach, backpack en camera reizen we de hele wereld over. Herinneringen maken en deze vastleggen is wat voor ons telt. De vrijheid, de wereld ontdekken in binnen- en buitenland is dan ook onze passie. Via onze reisblog en socials inspireren wij dagelijks duizenden Nederlandstalige reizigers tussen de 20 en 35 jaar oud om op pad te gaan. (85% Nederlandstalig) Onze doelgroep is dol op avontuur en is altijd op zoek naar bijzondere bestemmingen en unieke plekjes om te eten, drinken, doen en slapen. Ons grote bereik combineren we graag met het creëren van content voor accommodaties en activiteiten. Door ons in te zetten bereik je niet alleen jouw doelgroep maar kan jij ook maandenlang vooruit met content voor je website, Ads en social media.
Collab

Prices

Followers
345
Interactions
40
Engagement
194
Posts
307

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit