Influencer media kit of Lucia Veerman

Lucia Veerman

Lucia Veerman

10k - 50k

Op food-places deel ik mijn zelfbedachte recepten, die variëren van pasta’s tot salades en van taarten tot smoothiebowls. Het is voor mij een feestje om in de keuken te staan. Dat mensen het dan ook nog namaken en lekker vinden, maakt mij nog enthousiaster. Tips voor restaurants? Die heb ik ook!


_foodplaces_

Statistics for the biggest channel
Followers
75
Interactions
971
Engagement
416
_foodplaces_
Houd jij van uren in de keuken staan, of ben je meer van de snelle hap? Op food places vind je het allemaal. Deze Instagrampagina/website is gemaakt voor iedereen die van ieder bord eten een feestje wil maken, net als ik. Of je een gevorderde thuiskok bent of nog maar net een ei kan koken maakt niet uit, want daar begon ik zelf ook. Pasta’s, salades, desserts en smoothiebowls, je vind het op food places allemaal terug. Via mijn platform hoop ik iedereen te inspireren en aan het werk te zetten om dagelijks lekkere recepten te maken of proberen. Van de enthousiaste reacties die ik daarop krijg, word ik alleen maar blij.
Followers
889
Interactions
610
Engagement
484
Posts
84

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service