MediaKit | Influencer

Stylynnterior

Stylynnterior

10k - 50k

Mijn naam is Lynn, 24 jaar oud. Naast mijn Interieurblog en Instagram account werk ik part-time als social media specialist. Ik ben dagelijks bezig met het creëren van content voor een bijpassende strategie en wil graag mensen inspireren en laten zien dat mooi wonen mogelijk is voor ieder budget!

Collab
stylynnterior.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
554
Views
114
Domain Authority
152
stylynnterior.com
Interieur inspiratie voor ieder budget
Collab
Unique Visitors
883
Views
482
Verified
88
Domain Authority
423
Citation flow
602

Demografie volgers

Gender

Location

Top 5 countries

Netherlands - 93%
Belgium - 5%
France - 1%
Germany - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

3 tips om geld te besparen op je verbouwing

a year ago
Ga je verbouwen? Hoe groot je budget ook is, uiteindelijk kom je toch tekort. Op basis van mijn ervaringen deel ik 3 tips om te besparen op je verbouwing.

Home make-over: het vrijstaande huis van Marloes

a year ago
Marloes (33) woont samen met haar man Ferdi (36) en kinderen Quinn (9) en Suze (6) in Assenray (Roermond). Ze waren niet op zoek, maar liepen toch tegen deze vrijstaande woning uit 1956 met een flink stuk grond aan en besloten ervoor te gaan. Er volgde een grote verbouwing, want de woning was erg verouderd. Marloes vertelt je er alles over. Kijk je mee naar de resultaten met voor en na foto's?

Verbouwblog #2

a year ago
Het is alweer een tijdje geleden sinds ik de eerste verbouwblog schreef. Ondertussen wonen we alweer een half jaar in ons huis, maar het is nog steeds niet helemaal af. Ben je benieuwd hoe we er nu voor staan? Lees dan even mee!
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up