MediaKit | Influencer

Maaike Wiersma

Maaike Wiersma

1 reviews

1k - 10k

Ik ben Maaike Wiersma, derdejaars PABO-student en gek op het schrijven van blogs. Daarnaast speel ik graag een potje volleybal in mijn vrije tijd en koop ik het liefst elke dag een nieuw kinderboek!

Collab
jufblogt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
924
Views
754
Domain Authority
367
jufblogt.nl
Een plek waar twijfelende scholieren, PABO-studenten, leerkrachten in het basisonderwijs en ouders terecht kunnen voor oprechte, grappige en waardevolle content. In september 2019 ben ik deze website gestart als uitlaatklep. Heerlijk blogs schrijven over mijn ideeën, visie en ervaringen op het gebied van basisonderwijs. De visie’s en ideeën die je op deze blog tegenkomt komen van mij, een 20-jarige studente die op dit moment studeert aan de PABO. Ik ben Maaike Wiersma en zit in het derde jaar van de PABO aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik ben dol op het schrijven van stukken die over van alles en nog wat kunnen gaan, verder speel ik graag een potje volleybal en maak je me vooral héél erg blij met een kinderboek.
Collab
Unique Visitors
318
Views
554
Verified
301
Domain Authority
467
Trust flow
534
Citation flow
1
TF/CF
717

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

5x tips voor je eerste oudergesprekken

a year ago

Ik ben inmiddels 3e jaars PABO-student, tijd om mijn eerste oudergesprek te voeren. Zelf was ik ontzettend zenuwachtig, maar achteraf bleek dit helemaal niet nodig. Ik geef jou 5x tips voor je eerste oudergesprekken. 1. Bereid het oudergesprek goed voor Het is ten eerste belangrijk om het oudergesprek goed voor …

Het bericht 5x tips voor je eerste oudergesprekken verscheen eerst op Juf Blogt.

Schoolspullen pabo: Welke zijn essentieel?

2 years ago

De pabo begint weer bijna en een hoop nieuwe studenten zullen zich afvragen welke schoolspullen ze voor de pabo nodig hebben. Ik zet de essentiële schoolspullen pabo voor je op een rijtje!

Het bericht Schoolspullen pabo: Welke zijn essentieel? verscheen eerst op Juf Blogt.

Nieuwe studie… Tips van een pabo student

2 years ago

Aan het begin van mijn studie wist ik niet wat ik kon verwachten van de pabo en heb ik een paar slapeloze nachten gehad van de spanning. Nu zit ik alweer in mijn derde jaar en kan ik het begin van de pabo nog makkelijk voor de geest halen. Ben je gespannen voor je nieuwe studie? Lees hier nieuwe studie tips van een pabo student!

Het bericht Nieuwe studie… Tips van een pabo student verscheen eerst op Juf Blogt.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up