Influencer media kit of Maaike Wiersma

Maaike Wiersma

Maaike Wiersma

1 reviews

1k - 10k

Ik ben Maaike Wiersma, derdejaars PABO-student en gek op het schrijven van blogs. Daarnaast speel ik graag een potje volleybal in mijn vrije tijd en koop ik het liefst elke dag een nieuw kinderboek!


jufblogt.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
750
Views
368
Last updated: a week ago
jufblogt.nl
Een plek waar twijfelende scholieren, PABO-studenten, leerkrachten in het basisonderwijs en ouders terecht kunnen voor oprechte, grappige en waardevolle content. In september 2019 ben ik deze website gestart als uitlaatklep. Heerlijk blogs schrijven over mijn ideeën, visie en ervaringen op het gebied van basisonderwijs. De visie’s en ideeën die je op deze blog tegenkomt komen van mij, een 20-jarige studente die op dit moment studeert aan de PABO. Ik ben Maaike Wiersma en zit in het derde jaar van de PABO aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik ben dol op het schrijven van stukken die over van alles en nog wat kunnen gaan, verder speel ik graag een potje volleybal en maak je me vooral héél erg blij met een kinderboek.
Unique Visitors
795
Views
860
Verified
846
Domain Authority
935
Trust flow
527
Citation flow
134
TF/CF
214
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Artikel over Kadaza, de visuele startpagina

Brand Awareness
a year ago
Leuk artikel
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service