Influencer media kit of Malou Groen

Malou Groen

Malou Groen

2 reviews

10k - 50k

Met veel plezier en passie breng ik mijn volgers een glimlach door leuke en inspirerende content. Ik werk als digital expert, ben creatief en vind het super om leuke samenwerkingen aan te gaan! Kwaliteit beelden voor je bedrijf is geen probleem. Vragen/wensen? Bericht gerust!


mcocoo_

Statistics for the biggest channel
Followers
815
Interactions
236
Engagement
736
Last updated: a week ago
mcocoo_
Met veel plezier en passie breng ik mijn volgers een glimlach door leuke en inspirerende content. Ik werk als digital expert, ben creatief, marketinggericht en beeldend ingesteld. Naast mijn werk vind ik het fijn om leuke samenwerkingen aan te gaan via mijn insta account, zie het mega ‘hobby’ wat ik doe met passie! Product in ruil voor een aandacht op mijn insta is ook mogelijk, maar alles eerst in overleg. Hoge kwaliteit foto’s, leuke vids een paar keer per jaar is geen probleem. Ook krijg je telkens de foto’s per mail zodat deze voor bedrijf content gebruikt kunnen worden.. Vragen/wensen? Bericht gerust! Vrolijke groet, Malou 😘insta: @mcocoo_
Followers
484
Interactions
432
Engagement
315
Posts
864
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

MUZE | Unieke handgemaakte statement oorbellen

Brand Awareness
10 months ago
Hi Malou, Dankjewel voor je feedback en je posts. Het contact was prettig en makkelijk. Hiervoor zou ik je zo 5 sterren willen geven. Helaas ben ik er van overtuigd dat de likes die jij ontvangt op de posts gekochte likes zijn, hierdoor hecht ik ook niet zoveel waarde aan de statistieken en resultaten (daarnaast zijn er op de 4 posts op jouw insta-account maar 2 reacties gekomen, waarvan 1 van mijn account afkomstig is. Ik heb je hier via insta DM naar gevraagd en jij gaf het volgende aan: "Helaas door Instagram zelf. Toevallig hebben we dit vorig jaar voor me werk uitgezocht (grote maarschappij). Ik heb jaren engelse teksten geplaatst en als je dan weer actiever hebt (ben ik sinds dit jaar) beloont insta dat door likes te geven, ik heb soms ook in 5 minuten een bak aan reacties van mensen uit india. Laatste maanden overgestapt naar (eerst) Nederlandse teksten als het goed is neemt het algoritme van insta me dan op een gegeven moment meer mee in de nederlandse doelgroep". Ik heb dit nog nooit gehoord en het ook voorgelegd aan een contentbureau en die geven ook aan dat dit echt niet gebeurt. Ik vind het dan ook echt jammer dat je niet eerlijk bent geweest. Hierdoor stopt wat mij betreft de samenwerking dan ook en de reden waarom ik 2 sterren toeken. Nogmaals bedankt voor je content en succes verder. Groetjes Esther

Kattenveertjes Mysterybox

Brand Awareness
3 years ago
Super leuke samenwerking, goede communicatie en super leuke content opgeleverd gekregen! Bedankt voor deze samenwerking en wellicht in een toekomst nog een leuke samenwerking!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service