MediaKit | Influencer

Marcella Molenaar

Marcella Molenaar

10k - 50k

Welkom! Ik ben een nieuwsgierige dertiger die 't liefst de hele wereld over reist samen met Jan en Bros. Wij houden van roadtrips, camperreizen, stedentrips, fietsen & wandelen. Binnen én buiten Europa. Op dit blog deel ik mijn reiservaringen met je, om je te inspireren de wereld te ontdekken.

Collab
marcellamolenaar.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
627
Views
153
marcellamolenaar.nl
Inspire to Travel!
Collab
Unique Visitors
142
Views
285
Verified
730
Domain Authority
727
Trust flow
259
Citation flow
655
TF/CF
929

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 86%
Belgium - 13%
Germany - 0%
United Kingdom - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Een avontuurlijke wandeling door de Rosengartenschlucht

a year ago

De wandeling door de Rosengartenschlucht leidt je tussen rotswanden over wild kolkend water. Het pad is afwisselend en de natuur is er prachtig. Een dikke aanrader!

Het bericht Een avontuurlijke wandeling door de Rosengartenschlucht verscheen eerder op Marcella Molenaar - Inspire to Travel!.

Drentsche Aa – Wandelen bij Oudemolen

a year ago

Vanuit onze woonplaats Groningen zijn we zó in Nationaal Park Drentsche Aa, een gebied waar wij graag wandelen. Dit keer deden we de wandeling bij Oudemolen, ik neem je mee! Oudemolen en de Drentsche Aa Nationaal Park Drentsche Aa ligt in het noorden van de provincie Drenthe. Oudemolen is een klein dorp met nog geen 100 inwoners en een paar hunebedden. De parkeerplaats bij Oudemolen is ons bekend, waar daar stond onze auto ook toen we gingen wandelen bij de Gasterse Duinen. Daar liepen we aan ’t einde van de zomer toen de heide knalpaars was (aanrader!). Nu wandelen we de andere kant op om een ander stuk van dit mooie gebied te ontdekken. Het gebied is een beekdal en de route loopt grotendeels over onverharde paden. Onze wandeling gaat langs een schilderachtige molen, een moeras en je geniet van prachtige paadjes terwijl de Schipborgse Diep langs de route kronkelt. Facts van de wandeling bij Oudemolen Afstand: 8,3 kilometerRoute: via Komoot (wij kruisen regelmatig de blauwe wandelroute van 7 kilometer)Duur: 1:50 uurStart en einde: parkeerplaats Molensteeg in OudemolenInfo: de wandeling is vrij eenvoudig, maar de paden zijn wel grotendeels onverhard.Handig: het gebied kan erg nat en modderig zijn, dus trek goede (waterdichte) schoenen aan. Molen, bos […]

Het bericht Drentsche Aa – Wandelen bij Oudemolen verscheen eerder op Marcella Molenaar - Inspire to Travel!.

Slot Neuschwanstein, sprookje in Zuid-Duitsland

a year ago

Op onze route naar Oostenrijk kwamen wij langs slot Neuschwanstein. Dit kasteel was de inspiratie voor Walt Disneys kasteel. Een goeie reden om een kijkje te nemen bij dit sprookjeskasteel!

Het bericht Slot Neuschwanstein, sprookje in Zuid-Duitsland verscheen eerder op Marcella Molenaar - Inspire to Travel!.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit