Influencer media kit of Mariette van den Brande

Mariette van den Brande

Mariette van den Brande

50k - 150k

Van jongs af aan sta ik graag in de keuken, ben ik bezig met lekker eten en altijd op zoek naar nieuwe recepten, tips en trucs. Op Overetengesproken.nl kan ik mijn passie voor koken en bakken kwijt, deel ik mijn ervaringen met de lezers en hoop ik ze te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan.


overetengesproken.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
789
Views
790
Last updated: 6 days ago
overetengesproken.nl
Op Overetengesproken deel ik recepten en inspiratie voor goed en lekker eten: koken en bakken zonder moeilijk gedoe en voor iedereen bereikbaar. In mijn recept-blogposts deel ik allerhande herinneringen, kennis, kunde, tips en trucs over koken en bakken. Naast bovengenoemde recepten-blogposts schrijf ik over restaurantbezoeken, producten die ik heb ontvangen, bedrijfsbezoeken, events, etc. Wekelijks ontvangen abonnees een met zorg samengestelde nieuwsbrief. De goed gelezen nieuwsbrief opent met een persoonlijke noot en bevat onder meer linkjes naar de nieuwste recepten en blogposts. Alle teksten alsmede de fotografie op Overetengesproken.nl en mijn social media kanalen verzorg ik zelf. Indien anders staat dit erbij vermeld.
Unique Visitors
455
Views
200
Verified
341
Domain Authority
695
Trust flow
172
Citation flow
647
TF/CF
204
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 70%
Belgium - 13%
France - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Haverrijst: het gezonde en duurzame alternatief

2 weeks ago

Haverrijst is een ideaal alternatief voor rijst. Naast lekker is het voedzaam, duurzaam én veelzijdig. Een echte must have voor in de voorraadkast. In dit artikel leg ik uit wat het is, wat de voordelen zijn en inspireer ik je met lekkere recepten. Probeer het zelf en raak ook enthousiast!

Dit recept Haverrijst: het gezonde en duurzame alternatief is gepubliceerd op Overetengesproken.nl.

De lekkerste sticky tempeh • slechts 2 ingrediënten

a month ago

Dit recept voor sticky tempeh met ketjap is één van mijn favoriete manieren om tempeh te maken. De combinatie van de stroperige saus en de krokante tempeh is onweerstaanbaar lekker. Crunchy en sticky, zoet en zout, je weet niet wat je proeft!

Slechts 2 ingrediënten, makkelijk en snel te maken, rijk aan eiwit én goedkoop. Ga snel aan de slag want echt, dit is het recept dat je zocht...

Dit recept De lekkerste sticky tempeh • slechts 2 ingrediënten is gepubliceerd op Overetengesproken.nl.

Zelf crispy chili olie maken

a month ago

Leer hoe je zelf de lekkerste crispy chili olie maakt en ontdek variatietips voor smaak en textuur. In dit super simpele recept lees je precies hoe je dat doet. Als je eenmaal deze crispy chili olie hebt geproefd wil je nooit meer een potje uit de supermarkt. Probeer dit recept en ervaar het zelf!

Dit recept Zelf crispy chili olie maken is gepubliceerd op Overetengesproken.nl.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service