Influencer media kit of Mariska Hanegraaf

Mariska Hanegraaf

Mariska Hanegraaf

3 reviews

1k - 10k

Sinds 2009 ben ik werkzaam als ondernemer. Ik ben zowel freelance fotograaf als spiritueel blogger en inspirator. Mijn websites zijn mijn paradepaardjes en staan bomvol boeiende informatie. Ze zijn helemaal SEO geoptimaliseerd zodat het bereik blijft groeien, ook voor onze samenwerking!


findyourlight.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
554
Views
627
Last updated: a week ago
findyourlight.nl
Find Your Light is een spirituele blog waar je inspiratie en tools vindt om jouw zelfvertrouwen in jezelf te vinden, zoals spirituele boeken, orakel kaarten en levenslessen. De blogs zijn gefocust op toegankelijke en positieve informatie rondom spiritualiteit en het ontdekken van wie je echt bent in je diepste kern en contact maken met je hart. Ik geloof dat we allemaal een bron van zelfvertrouwen in onszelf hebben en dat het juist NU meer dan ooit nodig is om die bron te vinden en gebruiken. Want mijn doelgroep zijn allemaal mensen die voelen iets moois te willen bijdragen voor een betere en mooiere wereld. Ik help daarbij om ze te inspireren en te wijzen hoe het pad kan lopen dat daarbij helpt, aangezien ik zelf dit pad ook beloop.
Unique Visitors
510
Views
735
Verified
837
Domain Authority
696
Trust flow
251
Citation flow
714
TF/CF
858
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Etherische lavendel olie – Hoe gebruik je het?

a year ago
Met een logo waar een lavendeltakje in verwerkt is en paars dat de website domineert, zal het geen verrassing zijn dat ik een groot fan ben van lavendel. Ik hou van de geur, maar dat is slechts één van de redenen waarom dat ik zo graag etherische lavendel olie gebruik. In dit artikel leg ik je graag uit waarom deze olie zo fijn is en hoe je het kan gebruiken.

Lente Equinox en Herfstequinox

a year ago
Ieder jaar rond 21 maart en 21 september vind er een bijzonder natuur fenomeen plaats. Het zijn de lente equinox en herfstequinox dagen! De twee dagen in het jaar waarop de dag even lang is als de nacht en dit wereldwijd tegelijkertijd is. In dit artikel vertel ik je precies wat je hierover moet weten en hoe je de energie van deze dagen kan gebruiken!

Leeuwenpoort op 8 augustus – Wensen manifesteren

2 years ago
Van 26 juli tot 12 augustus is er op astrologisch vlak een hele bijzondere periode. Het is dan de periode van de Leeuwenpoort. De energie van deze periode heeft het toppunt op 8 augustus (8-8). In dit artikel leg ik je de kracht van deze dag uit en wat jij er mee kan doen om je wensen te manifesteren! 

Jiva | 100% Organic Oils

Brand Awareness
a year ago
fijne samenwerking en mooi blog geschreven met mooie foto.

Leren loslaten 3 gratis lessen

Conversion
2 years ago
Bedankt Mariska voor het mooie blog, prettige wijze van communicatie en samenwerking. Hartelijke groet, Joram

Green Juice - Micro-influencers

Engagement
2 years ago
Top samenwerking!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service