MediaKit | Influencer

Mariska Hanegraaf

Mariska Hanegraaf

2 reviews

1k - 10k

Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen mijn eigen bedrijf als freelance fotograaf. Mijn grootste uitdaging daarbij is om mijn klanten en mezelf te helpen zichtbaar te worden bij hun ideale klanten. Mijn website is daarbij mijn paradepaardje.

Collab
findyourlight.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
174
Views
368
Domain Authority
259
findyourlight.nl
Find Your Light is een spirituele blog waar je inspiratie en tools vindt om het licht en de liefde in jezelf te vinden zoals spirituele boeken, orakel kaarten en levenslessen. Met Find Your Light ondersteun ik mensen in de eerste stappen op het pad van spirituele ontwaking met tools, coaching en energetische healingen met het splinternieuwe Krystic Energy System®. De blogs zijn gefocust op toegankelijke en positieve informatie rondom spiritualiteit en het ontdekken van wie je echt bent in je diepste kern en contact maken met je hart.
Collab
Unique Visitors
391
Views
388
Verified
125
Domain Authority
167
Trust flow
771
Citation flow
321
TF/CF
733

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Lente Equinox en Herfstequinox

3 weeks ago

Ieder jaar rond 21 maart en 21 september vind er een bijzonder natuur fenomeen plaats. Het zijn de lente equinox en herfstequinox dagen! De twee dagen in het jaar waarop de dag even lang is als de nacht en dit wereldwijd tegelijkertijd is. In dit artikel vertel ik je precies wat je hierover moet weten en hoe je de energie van deze dagen kan gebruiken!

Het bericht Lente Equinox en Herfstequinox verscheen eerst op Find Your Light.

Leeuwenpoort op 8 augustus – Wensen manifesteren

3 months ago

Van 26 juli tot 12 augustus is er op astrologisch vlak een hele bijzondere periode. Het is dan de periode van de Leeuwenpoort. De energie van deze periode heeft het toppunt op 8 augustus (8-8). In dit artikel leg ik je de kracht van deze dag uit en wat jij er mee kan doen om je wensen te manifesteren! 

Het bericht Leeuwenpoort op 8 augustus – Wensen manifesteren verscheen eerst op Find Your Light.

Ik was lid van een sekte – Dit is mijn verhaal

5 months ago

Altijd was alles beter, mooier en krachtiger. Dat had al een waarschuwing moeten zijn, maar ik ging er helemaal in mee en belandde daardoor in een sekte. Ik ging zelfs naar Mexico voor ze. Dit is mijn verhaal: hoe ik in een sekte belandde, hoe mijn ogen geopend werden en hoe ik eruit stapte. 

Het bericht Ik was lid van een sekte – Dit is mijn verhaal verscheen eerst op Find Your Light.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up