MediaKit | Influencer

Mariska Hanegraaf

Mariska Hanegraaf

3 reviews

1k - 10k

Sinds 2009 ben ik werkzaam als ondernemer. Ik ben zowel freelance fotograaf als spiritueel blogger en inspirator. Mijn websites zijn mijn paradepaardjes en staan bomvol boeiende informatie. Ze zijn helemaal SEO geoptimaliseerd zodat het bereik blijft groeien, ook voor onze samenwerking!

Collab
findyourlight.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
932
Views
981
findyourlight.nl
Find Your Light is een spirituele blog waar je inspiratie en tools vindt om jouw zelfvertrouwen in jezelf te vinden, zoals spirituele boeken, orakel kaarten en levenslessen. De blogs zijn gefocust op toegankelijke en positieve informatie rondom spiritualiteit en het ontdekken van wie je echt bent in je diepste kern en contact maken met je hart. Ik geloof dat we allemaal een bron van zelfvertrouwen in onszelf hebben en dat het juist NU meer dan ooit nodig is om die bron te vinden en gebruiken. Want mijn doelgroep zijn allemaal mensen die voelen iets moois te willen bijdragen voor een betere en mooiere wereld. Ik help daarbij om ze te inspireren en te wijzen hoe het pad kan lopen dat daarbij helpt, aangezien ik zelf dit pad ook beloop.
Collab
Unique Visitors
307
Views
501
Verified
820
Domain Authority
666
Trust flow
883
Citation flow
770
TF/CF
192

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Etherische lavendel olie – Hoe gebruik je het?

a month ago

Met een logo waar een lavendeltakje in verwerkt is en paars dat de website domineert, zal het geen verrassing zijn dat ik een groot fan ben van lavendel. Ik hou van de geur, maar dat is slechts één van de redenen waarom dat ik zo graag etherische lavendel olie gebruik. In dit artikel leg ik je graag uit waarom deze olie zo fijn is en hoe je het kan gebruiken.

Het bericht Etherische lavendel olie – Hoe gebruik je het? verscheen eerst op Find Your Light.

Waarom is een verzwaringsdeken onmisbaar?!

3 months ago

Problemen met inslapen, doorslapen en uitslapen... Ik heb ze al heel wat jaren. Ik kan zelfs niet geloven dat mijn moeder in mijn foto-album schreef dat ik overal kon slapen. Maar EINDELIJK heb ik de oplossing gevonden: een verzwaringsdeken! In dit artikel leg ik je precies uit waarom een verzwaringsdeken onmisbaar is als je moeite hebt met slapen.

Het bericht Waarom is een verzwaringsdeken onmisbaar?! verscheen eerst op Find Your Light.

Lente Equinox en Herfstequinox

3 months ago

Ieder jaar rond 21 maart en 21 september vind er een bijzonder natuur fenomeen plaats. Het zijn de lente equinox en herfstequinox dagen! De twee dagen in het jaar waarop de dag even lang is als de nacht en dit wereldwijd tegelijkertijd is. In dit artikel vertel ik je precies wat je hierover moet weten en hoe je de energie van deze dagen kan gebruiken!

Het bericht Lente Equinox en Herfstequinox verscheen eerst op Find Your Light.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit