MediaKit | Influencer

Marta Swiggers

Marta Swiggers

2 reviews

10k - 50k

Hoi! Ik ben Marta, 20 jaar en studeer rechten in Leuven! Ik ben een gepassioneerde instagrammer die graag haar outfits toont via haar posts en haar everyday routine via haar story's! Ik heb enorm veel zin om merken te vertegenwoordigen waar ik volledig achter sta!

Collab
martaswiggers

Statistics for the biggest channel
Followers
26
Interactions
151
Engagement
267
martaswiggers
Hoi, mijn naam is Marta Swiggers. Ik ben 18 jaar en zit in mijn eerste jaar Bachelor in de Rechten aan de KuLeuven. Ik woon ook in de levendige studentenstad Leuven. Op mijn instagramaccount ben ik heel actief: dagelijks plaats ik story's en een paar keer per week post ik op mijn feed. Ik deel graag fotos van evenementen, mijn outfits, de natuur,.. noem maar op! Ik ben sinds kort begonnen met campagnes te aanvaarden van merken die ik graag zou willen promoten; hiervoor deed ik dat al zonder enige vergoeding met producten die ik zelf gebruikte en waarin ik geloofde, waardoor ik al een vertrouwen heb opgebouwd met mijn volgers! Tenslotte geloof ik oprecht dat de beste manier om interesse uit te lokken van potentiele klanten is om gebruik te maken van micro influencers: zij hebben namelijk de beste engagement-rates!
Collab
Followers
621
Interactions
652
Engagement
173
Posts
818

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up