Influencer media kit of Marta Swiggers

Marta Swiggers

Marta Swiggers

2 reviews

10k - 50k

Hoi! Ik ben Marta, 20 jaar en studeer rechten in Leuven! Ik ben een gepassioneerde instagrammer die graag haar outfits toont via haar posts en haar everyday routine via haar story's! Ik heb enorm veel zin om merken te vertegenwoordigen waar ik volledig achter sta!


martaswiggers

Statistics for the biggest channel
Followers
587
Interactions
121
Engagement
462
Last updated: 22 hours ago
martaswiggers
Hoi, mijn naam is Marta Swiggers. Ik ben 18 jaar en zit in mijn eerste jaar Bachelor in de Rechten aan de KuLeuven. Ik woon ook in de levendige studentenstad Leuven. Op mijn instagramaccount ben ik heel actief: dagelijks plaats ik story's en een paar keer per week post ik op mijn feed. Ik deel graag fotos van evenementen, mijn outfits, de natuur,.. noem maar op! Ik ben sinds kort begonnen met campagnes te aanvaarden van merken die ik graag zou willen promoten; hiervoor deed ik dat al zonder enige vergoeding met producten die ik zelf gebruikte en waarin ik geloofde, waardoor ik al een vertrouwen heb opgebouwd met mijn volgers! Tenslotte geloof ik oprecht dat de beste manier om interesse uit te lokken van potentiele klanten is om gebruik te maken van micro influencers: zij hebben namelijk de beste engagement-rates!

Prices

Followers
496
Interactions
616
Engagement
640
Posts
601
Last updated: 22 hours ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

K9 Shop - Julius K9

Conversion
2 years ago
Netjes leuk gedaan

#letmeseeyourdarkside

Engagement
2 years ago
Goeie samenwerking
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service