Influencer media kit of Marta Swiggers

Marta Swiggers

Marta Swiggers

2 reviews

10k - 50k

Hoi! Ik ben Marta, 20 jaar en studeer rechten in Leuven! Ik ben een gepassioneerde instagrammer die graag haar outfits toont via haar posts en haar everyday routine via haar story's! Ik heb enorm veel zin om merken te vertegenwoordigen waar ik volledig achter sta!


martaswiggers

Statistics for the biggest channel
Followers
246
Interactions
492
Engagement
248
Last updated: 6 days ago
martaswiggers
Hoi, mijn naam is Marta Swiggers. Ik ben 18 jaar en zit in mijn eerste jaar Bachelor in de Rechten aan de KuLeuven. Ik woon ook in de levendige studentenstad Leuven. Op mijn instagramaccount ben ik heel actief: dagelijks plaats ik story's en een paar keer per week post ik op mijn feed. Ik deel graag fotos van evenementen, mijn outfits, de natuur,.. noem maar op! Ik ben sinds kort begonnen met campagnes te aanvaarden van merken die ik graag zou willen promoten; hiervoor deed ik dat al zonder enige vergoeding met producten die ik zelf gebruikte en waarin ik geloofde, waardoor ik al een vertrouwen heb opgebouwd met mijn volgers! Tenslotte geloof ik oprecht dat de beste manier om interesse uit te lokken van potentiele klanten is om gebruik te maken van micro influencers: zij hebben namelijk de beste engagement-rates!

Prices

Followers
248
Interactions
381
Engagement
462
Posts
936
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

K9 Shop - Julius K9

Conversion
2 years ago
Netjes leuk gedaan

#letmeseeyourdarkside

Engagement
2 years ago
Goeie samenwerking
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service