Influencer media kit of Melanie Masseurs - CamperHomie

Melanie Masseurs - CamperHomie

Melanie Masseurs - CamperHomie

10k - 50k

Twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Een platform waar de kampeerder bewust op reis wordt gestuurd met tips en tricks en trendy duurzame items. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, dit is het ondernemen van nu.


camperhomies

Statistics for the biggest channel
Followers
360
Interactions
753
Engagement
235
Last updated: a week ago
camperhomies
BRAND STORY – Inspireren – Verduurzamen- Verbinden Samen ondernemen en de duurzame campernewbie inspireren is ons idee. Wij vinden dat duurzaam kamperen belangrijk is. Met ons platform willen we graag de bewuste kampeerder verbinden en inspireren. Bij ons vind je de tips en tricks voor en door ‘ Homies’. Tevens willen we een podium bieden voor nieuwe duurzame kampeerinitiatieven, kom maar op! Twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Zij vinden dat bedrijven een positieve bijdrage zouden moeten leveren aan de samenleving en de planeet. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, dit is het ondernemen van nu.

Prices

Followers
791
Interactions
220
Engagement
870
Posts
910
Verified
163
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service