Influencer MediaKit of Melanie Masseurs - CamperHomie

Melanie Masseurs - CamperHomie

Melanie Masseurs - CamperHomie

1k - 10k

Twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Een platform waar de kampeerder bewust op reis wordt gestuurd met tips en tricks en trendy duurzame items. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, dit is het ondernemen van nu.

camperhomies

Statistics for the biggest channel
Followers
81
Interactions
755
Engagement
214
camperhomies
BRAND STORY – Inspireren – Verduurzamen- Verbinden Samen ondernemen en de duurzame campernewbie inspireren is ons idee. Wij vinden dat duurzaam kamperen belangrijk is. Met ons platform willen we graag de bewuste kampeerder verbinden en inspireren. Bij ons vind je de tips en tricks voor en door ‘ Homies’. Tevens willen we een podium bieden voor nieuwe duurzame kampeerinitiatieven, kom maar op! Twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Zij vinden dat bedrijven een positieve bijdrage zouden moeten leveren aan de samenleving en de planeet. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, dit is het ondernemen van nu.

Prices

Followers
64
Interactions
710
Engagement
543
Posts
52
Verified
217

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Melanie Masseurs - CamperHomie

0/5000