MediaKit | Influencer

melissa desender

melissa desender

1k - 10k

Ik schrijf over winkelen met korting. Maar mijn website gaat over meer dan alleen shoppen met korting. Je vindt er ook reviews van dagjes uit, reizen en producten die ik mag testen. Leuke familie uitstappen en de creatiefste diy projecten. Altijd de beste aanbiedingen van het moment.

Collab
couponeke.eu

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
465
Views
741
Domain Authority
495
couponeke.eu
Prijsbewust wat houdt dit precies in? Een overzicht van e-coupons. Nieuwe producten ontdekken, want vaak zijn er daar leuke acties van. Vaak wordt er ook verwezen om zich in te schrijven in de nieuwsbrief, want u krijg een korting bon of kortingscode. De laagste prijs voor een dagje uit of een reisje. We proberen het ook iets persoonlijk te houden door een review te schrijven van een product of een dagje uit. Zo krijgen mensen ook zin om dat product te kopen of het uitstapje te doen. Sparen voor een korting bon. Of een code voor een korting bon. We streven erna om de site up-to-date te houden en enkele codes te publiceren waar de mensen echt iets aan hebben. Niet om je door te verwijzen naar een site, waar mensen dan denken: daar heb ik toch niets aan. En wat zeker ook niet mag ontbreken het winnen van een wedstrijd!
Collab
Unique Visitors
8
Views
912
Verified
507
Domain Authority
841
Citation flow
993

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Belgium - 95%
Netherlands - 2%
United States - 1%
France - 0%
India - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up