Influencer media kit of Palazzo Puro

Palazzo Puro

Palazzo Puro

1k - 10k

Auteur van de roman Palazzo Puro. Een roman over het verborgen verleden van het Palazzo. De Italiaanse villa is door Mirella Rosa in 2021 gekocht en zij deelt posts over de vondsten in dit huis. Haar boek is beoordeeld met een 5-sterren ranting en krijgt vele reposts van lezers.


palazzopuro

Statistics for the biggest channel
Followers
143
Interactions
927
Engagement
836
Last updated: 2 days ago
palazzopuro
Palazzo Puro is een romantisch account over een groot verlaten huis vlakbij zee in Italie dat meer dan vijfentwintig jaar heeft leeg gestaan. De gevonden Italiaanse liefdesbrieven van vroeger (jaren '30) vertellen samen met de achtergebleven meubels en kleding een verhaal waarvan de volgers hebben gevraagd om dit te vertellen. Hiervoor verplaats ik mij in de vrouw van vroeger en wissel dit af met eigen belevenissen van nu. Ik vertel over de prachtige omgeving, het Italiaanse dolce vita en de verbouwing. Iedere post bestaat uit meerdere foto's en filmpjes, waarbij de tekst geschreven is in de vorm van een roman. Momenteel ben ik de roman ook daadwerkelijk aan het schrijven en volgers denken actief mee over wat er gebeurd kan zijn. Ik heb contact met een uitgever in Nederland. Ik reis meerdere keren per jaar naar Italie, waar ik alle content maak. Ik woon en werk nog in Nederland. Ik post twee tot drie keer per week.
Followers
662
Interactions
667
Engagement
719
Posts
722
Last updated: 2 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service