Influencer media kit of Nanne van Hout

Nanne van Hout

Nanne van Hout

0 - 1k

Hey, Nanne hier! Fashiable is (sinds 2009) een online verzamelgids die onderwerpen behandeld, zoals lekker eten, duurzaamheid, slow fashion en reistips in binnen- en buitenland.


fashiable.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
40
Views
60
fashiable.nl
Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen vindt. Hoofdonderwerp 1: mode Op Fashiable creër ik een platform voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Hoofdonderwerp 2: hotspots Op reis in het buitenland of struinend door mijn eigen stad Amsterdam; in elke plaats zijn unieke plekken te vinden waar je gewoon wilt eten en drinken of winkelen. Deze hotspots of bezienswaardigheden leg ik graag op camera vast en deel ik op Fashiable.nl.
Unique Visitors
87
Views
191
Verified
655
Domain Authority
461
Trust flow
167
Citation flow
237
TF/CF
162

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 69%
Belgium - 26%
Spain - 1%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Huurauto in Albanië – hoe en waar? Dit zijn de beste tips

a week ago

Albanië ontdekken met de auto is één groot avontuur is er een ervaring om nooit te vergeten. Maar ga je met eigen vervoer of kies je liever voor een goede huurauto in Albanië? In dit artikel vertellen we wat meer over de wegveiligheid en welke huurauto het beste zal passen bij je wensen en budget. […]

Het bericht Huurauto in Albanië – hoe en waar? Dit zijn de beste tips verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Wat te doen in Kaapstad? Dit zijn 20 leuke tips op een rij

3 weeks ago

Zon, zee, strand en de Tafelberg. Het Zuid-Afrikaanse landschap stelt allesbehalve teleur. Ga je binnen afzienbare tijd afreizen naar het zuidelijkste land van Afrika? Dan staat er een waslijst aan te gekke activiteiten op je te wachten. Van ontspanning onder de Zuid-Afrikaanse zon met een ijskoude BOS icea tea tot vele hike- en wateravonturen. Wat […]

Het bericht Wat te doen in Kaapstad? Dit zijn 20 leuke tips op een rij verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Dit is waarom de Spaanse regio Murcia jouw volgende vakantiebestemming is

a month ago

De regio Murcia ligt in het zuidoosten van Spanje, maar is verrassend genoeg nog vrij onontdekt onder vakantiegangers. Met de eeuwenoude steden, verstopte stranden, het groene berglandschap en de zuivere lucht is Murcia juist een prachtige omgeving om te ontdekken. Redenen genoeg om een vakantie naar Murcia te boeken. Perfecte bestemming voor ontspanning én beweging […]

Het bericht Dit is waarom de Spaanse regio Murcia jouw volgende vakantiebestemming is verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service