Influencer media kit of Nanne van Hout

Nanne van Hout

Nanne van Hout

0 - 1k

Hey, Nanne hier! Fashiable is (sinds 2009) een online verzamelgids die onderwerpen behandeld, zoals lekker eten, duurzaamheid, slow fashion en reistips in binnen- en buitenland.


fashiable.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
296
Views
420
Last updated: 5 days ago
fashiable.nl
Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen vindt. Hoofdonderwerp 1: mode Op Fashiable creër ik een platform voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Hoofdonderwerp 2: hotspots Op reis in het buitenland of struinend door mijn eigen stad Amsterdam; in elke plaats zijn unieke plekken te vinden waar je gewoon wilt eten en drinken of winkelen. Deze hotspots of bezienswaardigheden leg ik graag op camera vast en deel ik op Fashiable.nl.
Unique Visitors
722
Views
337
Domain Authority
997
Trust flow
854
Citation flow
650
TF/CF
915
Last updated: 5 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 69%
Belgium - 26%
Spain - 1%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Rondreis door Zuid-Korea: dit is de perfecte reisroute van 2 weken

3 months ago

Zuid-Korea, gelegen op het Koreaanse schiereiland in Oost-Azië, biedt een rijke mix van moderne innovatie en eeuwenoude tradities en historie. Van de grote stad Seoul tot de historische tempels en groene landschappen; Zuid-Korea heeft het allemaal en wij zijn er verliefd op geworden. Benieuwd naar hoe onze rondreis door Zuid-Korea van 2 weken eruitzag? Lees […]

Het bericht Rondreis door Zuid-Korea: dit is de perfecte reisroute van 2 weken verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Zo kies je het perfecte behang voor je woning

3 months ago

Als je je woning of een specifieke kamer een opfrisbeurt wilt geven, hoef je niet meteen een heel nieuw interieur aan te schaffen om dit voor elkaar te krijgen. Al met kleine aanpassingen kun je elke ruimte nieuw leven inblazen. Denk bijvoorbeeld aan het behangen van een of meerdere muren. Maar met zoveel soorten behang […]

Het bericht Zo kies je het perfecte behang voor je woning verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

12 dingen die je niet mag missen in Seoul, Zuid-Korea (+ handige tips)

3 months ago

Seoul is een bijzondere stad om te zijn. Je vindt hier namelijk een mooie en bijzondere mix van tradities, historie, architectuur en nieuwe technologie. Ook is Seoul een fantastische stad om te winkelen. Dus, laat me je meenemen op een reis door deze bruisende metropool en ontdek de meest geweldige ervaringen die Seoul te bieden […]

Het bericht 12 dingen die je niet mag missen in Seoul, Zuid-Korea (+ handige tips) verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service