Influencer MediaKit of Nanne van Hout

Nanne van Hout

Nanne van Hout

10k - 50k

Hey, Nanne hier! Fashiable is (sinds 2009) een online verzamelgids die onderwerpen behandeld, zoals lekker eten, duurzaamheid, slow fashion en reistips in binnen- en buitenland.

fashiable.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
454
Views
508
fashiable.nl
Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen vindt. Hoofdonderwerp 1: mode Op Fashiable creër ik een platform voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Hoofdonderwerp 2: hotspots Op reis in het buitenland of struinend door mijn eigen stad Amsterdam; in elke plaats zijn unieke plekken te vinden waar je gewoon wilt eten en drinken of winkelen. Deze hotspots of bezienswaardigheden leg ik graag op camera vast en deel ik op Fashiable.nl.
Unique Visitors
105
Views
231
Verified
2
Domain Authority
366
Trust flow
265
Citation flow
502
TF/CF
427

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 69%
Belgium - 26%
Spain - 1%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Kaasfonduen in Amsterdam doe je deze winter bij deze 6 restaurants

a month ago

Say cheese! Wanneer de temperaturen tot aan het vriespunt dalen, krijgen we automatisch zin in een avond lang tafelen met rode wijn en inderdaad, kaasfondue. Een flinke lading stokbrood erbij, verse groenten en de lekkerste gesmolten kaas met bijvoorbeeld truffelsmaak of blauwe kaas. Zet je schrap voor een avond kaasfonduen in Amsterdam bij een van […]

Het bericht Kaasfonduen in Amsterdam doe je deze winter bij deze 6 restaurants verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Stel je capsule wardrobe samen met tweedehands en vintage kleding

a month ago

De capsule wardobe is momenteel een populaire term in de modewereld, en ik kan deze enkel hartelijk omarmen. We halen hierdoor het maximale uit een streng geselecteerde selectie kleding, schoenen en accessoires. Combineren is eindeloos mogelijk en de tijdloze items zijn inzetbaar voor meerdere jaargetijden, en dus meerdere jaren. Een duurzame concept en nog duurzamer […]

Het bericht Stel je capsule wardrobe samen met tweedehands en vintage kleding verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Speciaalbieren in Amsterdam drinken? Ga naar een van deze 18 cafés!

2 months ago

Gezelligheid kent geen tijd in Amsterdam. Zelfs op de zondag- en maandagavond zitten alle restaurants, cafés en barretjes tot de nok vol om samen de week af te sluiten of af te trappen. Vanavond of dit weekend ook een middag of avond borrelen met speciaalbieren in Amsterdam? Of je nu naar een sfeervolle datespot op […]

Het bericht Speciaalbieren in Amsterdam drinken? Ga naar een van deze 18 cafés! verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Nanne van Hout

0/5000