Influencer media kit of Nanne van Hout

Nanne van Hout

Nanne van Hout

0 - 1k

Hey, Nanne hier! Fashiable is (sinds 2009) een online verzamelgids die onderwerpen behandeld, zoals lekker eten, duurzaamheid, slow fashion en reistips in binnen- en buitenland.


fashiable.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
936
Views
708
Last updated: 5 days ago
fashiable.nl
Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen vindt. Hoofdonderwerp 1: mode Op Fashiable creër ik een platform voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Hoofdonderwerp 2: hotspots Op reis in het buitenland of struinend door mijn eigen stad Amsterdam; in elke plaats zijn unieke plekken te vinden waar je gewoon wilt eten en drinken of winkelen. Deze hotspots of bezienswaardigheden leg ik graag op camera vast en deel ik op Fashiable.nl.
Unique Visitors
970
Views
320
Verified
516
Domain Authority
616
Trust flow
811
Citation flow
608
TF/CF
11
Last updated: 5 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 69%
Belgium - 26%
Spain - 1%
Germany - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Voor het eerst op reis naar Bangkok, Thailand? 10 handige tips

a week ago

Bangkok, de bruisende hoofdstad van Thailand, trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Voor wie voor het eerst deze stad bezoekt, kan de omvang en dynamiek wellicht overweldigd zijn. Om je onvergetelijke reis naar deze betoverende metropool zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we 10 handige en praktische tips samengesteld die je […]

Het bericht Voor het eerst op reis naar Bangkok, Thailand? 10 handige tips verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Dit zijn de 10 leukste dingen om te doen in Uluwatu, Bali (+ foodguide)

a week ago

Wanneer je een reis naar Bali maakt, is een tussenstop in Uluwatu een absolute must. En dat is niet voor niets, want deze idyllische kustplaats in het zuiden weet te betoveren. Niet alleen met adembenemende uitzichten, inclusief surfers op het water, maar Uluwatu biedt ook een overvloed aan activiteiten. Laat je verrassen door wat de […]

Het bericht Dit zijn de 10 leukste dingen om te doen in Uluwatu, Bali (+ foodguide) verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Spring is coming! Deze 3 trendy accessoires zijn onmisbaar deze lente

a week ago

Je gelooft het bijna niet met alle regenbuien, maar geloof ons, de lente komt langzaamaan om de hoek gluren. Ben jij al op de hoogte van de aankomende modetrends? Geen zorgen: we hebben een aantal modetrends voor je verzameld. Bij deze trends draait alles om eenvoud. Ze zijn geen eye-catchers, maar juist bedoeld om subtiele […]

Het bericht Spring is coming! Deze 3 trendy accessoires zijn onmisbaar deze lente verscheen eerst op Fashiable | Slow fashion, hotspots, vega(n) eten en reizen.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service