Influencer MediaKit of Nicole de Leest

Nicole de Leest

Nicole de Leest

0 - 1k

Mijn naam is Nicole. Ik ben 25 jaar oud en woon in het Brabantse dorpje Lieshout. Ben afgestudeerd als kleur- en interieuradviseur en nu fulltime aan het werk als vastgoedfotograaf. Op mijn blog deel ik diverse dingen over mode, eten, reizen en interieur.

stripedpanda.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
340
Views
3
stripedpanda.nl
Creative blogger met een passie voor interieur, fotografie en reizen.
Unique Visitors
925
Views
149
Verified
975
Domain Authority
914
Trust flow
435
Citation flow
960
TF/CF
999

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Opening Woonbloq Van Heeswijk

11 months ago
Morgen is het zo ver, de winkel waar ik kom te werken gaat eindelijk open. Na veel voorbereiden opent familie Van Heeswijk 3 nieuwe winkels in Helmond, naast hun huidige winkels. Onder de naam ´WOONBLOQ van Heeswijk´ vind je dadelijk meubels van betaalbaar wonen tot Dutch Design. Als je op zoek bent naar een dinertafels,…

Doll Dress

11 months ago
Opvallende jurk, niet alleen door de roze kleur, maar ook door de pofmouwen. Dit is het jurkje ‘Sasha‘ van het merk Samsoe Samsoe. Bij deze outfit draag ik mijn witte cowboylaarzen ‘Elif‘ van LeGer by Lena Gercke. Oorbellen die ik draag zijn van IAMBER Jewellery.  

School Girl

a year ago
Het rokje met de bijpassende blazer van Monki kocht ik ooit bij Zalando Lounge voor een fout feestje. Ik combineer hem bij deze outfit met de Eskept Poppy Blouse van Shoeby. En als kers op de taart hele toffe witte geweven enkellaarsjes met hak van Simmi London.  
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Nicole de Leest

0/5000