Influencer media kit of Pascal Mortier

Pascal Mortier

Pascal Mortier

0 - 1k

Allesoverbier.be heeft als doel om alle info te verzamelen over bier, brouwen en brouwerijen op één overzichtelijke website. Vanuit mijn passie en honger naar steeds meer informatie over dit onderwerp, ben ik mijn eigen website begonnen met als doel alles in duidelijke taal uit te leggen.


allesoverbier.be

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
840
Last updated: a week ago
allesoverbier.be
Door het internet is informatie over bier en brouwen steeds meer toegankelijk geworden. Dit heeft de drempel voor het zelf brouwen van een biertje als hobby sterk verlaagd. Ondertussen zijn veel van die hobbybrouwers al verder doorgegroeid en hebben ze een professionele brouwerij. Ook het nodige materiaal en ingrediënten zijn makkelijk via internet te bestellen. Dit in tegenstelling tot vroeger waarbij hobbybrouwers heel actief op zoek moesten gaan naar de nodige ingrediënten en eventueel bestellen in het buitenland. De kennis werd vooral door ervaring opgebouwd. Ook avondscholen en andere vormen van bijscholing springen op de kar en bieden cursussen zythologie, biersommelier, foodpairing of dergelijke aan. Niet alleen het (hobby)brouwen zit sterk in de lift, maar ook het verzamelen van kennis rond bier geniet een enorme interesse ! Deze website heeft als doel om alle info te verzamelen over bier, brouwen en brouwerijen op één overzichtelijke website.
Unique Visitors
596
Domain Authority
830
Trust flow
344
Citation flow
517
TF/CF
457
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service