MediaKit | Influencer

Paula Heeger

Paula Heeger

1k - 10k

Ik ben Paula (25) en blog op Bookbreak.nl over de boeken die ik lees. Daarnaast ben ik journaliste. Eerder schreef ik voor Hebban, Mustreads en zette ik het platform MustMag.nl op.

Collab
bookbreak.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
399
Views
45
Domain Authority
996
bookbreak.nl
Paula's persoonlijke boekenblog
Collab
Unique Visitors
982
Views
62
Verified
532
Domain Authority
376
Trust flow
16
Citation flow
167
TF/CF
255

Demografie volgers

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Lezen voor de lijst met Paula #1 – Confrontaties, Ik wacht hier & Hier komen wij vandaan

2 weeks ago

Ik krijg op TikTok vaak de vraag of ik leeslijst aanraders heb. Daarom is het tijd voor een nieuwe rubriek op mijn blog én op TikTok: lezen voor de lijst met Paula. Zoek je nog een goed boek die je mag lezen voor de lijst? Ik tip je ze. Dit is deel 1. Ik wacht hier – Else Boer Dit boek gaat over Erin, een meisje van 17 die samen met haar moeder van Rotterdam naar de Veluwe verhuisd. Daar ontmoet ze Alice, met wie ze bevriend wordt in de zomervakantie. Als ze weer terug naar school moeten voor hun examenjaar zijn ze nog steeds bevriend, maar lijkt Alice iets achter te houden. Je voelt dat er iets gaat gebeuren, maar wat?  Else Boer laat zien hoe ver je kan gaan om iemand te beschermen, hoe sterk vriendschap kan zijn. Maar de kracht zit vooral in het omslagmoment dat je als lezer verwacht, maar dat eigenlijk nooit komt. Er is niet één duidelijk moment waarin iemand plots van gedachten veranderd, een monster wordt zoals in een film. Dat sluimerende, het geruisloze, het grijze gebied tussen goed en kwaad, legt Else Boer ontzettend goed vast in deze debuutroman. Lees hier mijn recensie over Ik wacht hier van Else Boer. Hier komen wij vandaan – Leonieke Baerwaldt Een sprookjesachtig boek over zeemeerminnen, een droom van een tropische vissen-winkel en een hoe alle verhaallijnen uiteindelijk samenkomen. Dat is Hier komen wij vandaan van Leonieke Baerwaldt. Het is even wennen in het begin omdat je uit heel veel verschillende perspectieven leest, maar daarna kan je zomaar worden meegevoerd door deze roman. Ook interessant: het gaat ook veel over gender. Lees hier mijn recensie over Hier komen wij vandaan van Leonieke Baerwaldt. Confrontaties – Simone Atangana Bekono In dit boek volgen we vwo-leerling Salomé die in een jeugddetentiecentrum zit. Ze is pas zestien maar ze blijkt twee schoolgenoten te hebben mishandeld. Hoe dat allemaal is gebeurd, hoe ze daar precies terecht is gekomen, daar kom je als lezer steeds meer achter in het boek. Ondertussen lees je meer over haar verblijf daar en gaat het veel over het thema racisme. Liever mijn boekentips op TikTok kijken? Dat kan ook! Hier vind je het eerste deel over lezen voor de lijst. Volg me op TikTok om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste video’s en om meer boekentips te krijgen in je feed. Dankjewel! @paulaleest Antwoorden op @Julia Lezen voor de lijst? Ik heb boekentips voor je 🥰 Like voor deel 2! #lezenvoordelijst #lezenvoorjelijstmetpaula #boekentips #lezen #booktok #leuklezenvoordelijst #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Paula ✨ | Boekentips

Het bericht Lezen voor de lijst met Paula #1 – Confrontaties, Ik wacht hier & Hier komen wij vandaan verscheen eerst op Bookbreak.

Recensie: Liefdeloos – Alice Oseman

3 weeks ago

Op zoek naar Alice Oseman boeken? Ik las Liefdeloos, de Nederlandse vertaling van Loveless. Een roman over een meisje dat erachter komt dat ze aseksueel is. Dit vond ik ervan.

Het bericht Recensie: Liefdeloos – Alice Oseman verscheen eerst op Bookbreak.

De 8 nieuwe boeken waar ik naar uitkijk in september

a month ago

Welke nieuwe boeken mag je wat mij betreft echt niet missen in september? Dit zijn ze!

Het bericht De 8 nieuwe boeken waar ik naar uitkijk in september verscheen eerst op Bookbreak.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up