Publisher media kit of Pelle van Essen

Pelle van Essen

Pelle van Essen

50k - 150k

Ik ben Pelle, de eigenaar van dejongebelegger.nl. Een toonaangevende website over beleggen en financiën, met bijbehorende socialmediakanalen. Wij linken maar weinig door, dus onze links en andere uitingen zijn extra waardevol.


dejongebelegger.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
637
Views
301
Last updated: 3 days ago
dejongebelegger.nl
Dejongebelegger social media onderscheidt zich van influencers die enkel op geld uit zijn en simpele video's maken, zoals een Mees of Sophie die vaak slechte adviezen geven, geen juiste diploma's hebben en alles promoten voor genoeg geld. Hierbij betalen de volgers uiteindelijk de prijs denk bijvoorbeeld aan het advies om maximaal te lenen of dure creditcards aan te schaffen. Wij zijn erg selectief in met wie wij samenwerken en plaatsen alleen content op de website en social media als lezers en volgers hier iets aan hebben. Dit zorgt er ook voor dat onze accounts of website nooit wordt verwijderd en jouw plaatsing voor altijd is. Dejongebelegger website onderscheidt zich van de concurrentie door de unieke mix van uitgebreide financiële informatie, persoonlijk mentorschap en inzicht in het eigen beleggingstraject van de eigenaar. We schrijven met een team van goede Copywriters met ervaring van beleggen en personal finance. Beter dan de concurrent, geen generieke ChatGPT ongein.
Unique Visitors
768
Views
334
Verified
699
Domain Authority
775
Trust flow
488
Citation flow
224
TF/CF
162
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service