Influencer media kit of Rani Permentier

Rani Permentier

Rani Permentier

1 reviews

10k - 50k

Mijn naam is Rani Permentier. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het web "Youngwildfree.be".


youngwildfree.be

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
105
Views
209
youngwildfree.be
Mijn naam is Rani. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. De reismicrobe heeft mij zwaar te pakken gekregen en mij na een wereldreis van acht maanden nog steeds niet losgelaten. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het world wide web... Youngwildfree! Hier deel ik al mijn tips en tricks en deel mijn persoonlijke reisverhalen, foto's en reisvideo's. Met veel liefde geschreven en hopelijk met evenveel plezier gelezen!
Unique Visitors
770
Views
497
Verified
104
Domain Authority
455
Trust flow
249
Citation flow
424
TF/CF
269

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 52%
Belgium - 33%
Portugal - 4%
Indonesia - 3%
Mexico - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Reisgids: praktische informatie voor een reis naar Mauritius

2 weeks ago

Met zijn vele luxe resorts, mag Mauritius dan wel gekend staan als typische honeymoon bestemming. Toch is het ook zeker een prima bestemming voor de gewone reiziger, alsook een ideale gezinsvakantie. Mauritius staat gekend om zijn mooie stranden, weelderige binnenland en diverse cultuur. In deze reisgids vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een reis naar dit Afrikaanse eiland. De mooiste bezienswaardigheden, tofste activiteiten en de beste […]

Het bericht Reisgids: praktische informatie voor een reis naar Mauritius verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

De 3 meest magische fietsroutes in Europa

3 weeks ago

Europa, het oude continent, is een smeltkroes van culturen, talen en landschappen. Maar wist je dat het ook enkele van de meest magische fietsroutes ter wereld herbergt? Als ervaren wereldreiziger denk je misschien dat je alles al hebt gezien. Maar kwamen deze magische fietsroutes reeds aan bod? Dus maak je klaar, zet je helm op, pak je spullen in en duik in deze drie betoverende fietsavonturen binnen Europa.   In […]

Het bericht De 3 meest magische fietsroutes in Europa verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

Mooiste plekken & hikes in het Torres del Paine National Park

a month ago

Het Torres del Paine National Park is voor velen een hoogtepunt tijdens hun reis door Patagonië. Het is één van ’s werelds mooiste National Parks. Gekend om zijn ruige en adembenemend mooie landschappen, gletsjers, befaamde W-trek en poema’s! In dit blogartikel deel ik met jullie de mooiste bezienswaardigheden, daghikes en praktische informatie voor jouw trip richting het Torres del Paine National Park.   #1 Hoeveel dagen spenderen in het park? […]

Het bericht Mooiste plekken & hikes in het Torres del Paine National Park verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

Houten wereldkaart & gegraveerde leren notitieboek

Findability
a year ago
fijne samenwerking
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service