Influencer media kit of Rani Permentier

Rani Permentier

Rani Permentier

1 reviews

10k - 50k

Mijn naam is Rani Permentier. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het web "Youngwildfree.be".


youngwildfree.be

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
352
Views
640
Last updated: 6 hours ago
youngwildfree.be
Mijn naam is Rani. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. De reismicrobe heeft mij zwaar te pakken gekregen en mij na een wereldreis van acht maanden nog steeds niet losgelaten. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het world wide web... Youngwildfree! Hier deel ik al mijn tips en tricks en deel mijn persoonlijke reisverhalen, foto's en reisvideo's. Met veel liefde geschreven en hopelijk met evenveel plezier gelezen!
Unique Visitors
455
Views
460
Verified
331
Domain Authority
177
Trust flow
470
Citation flow
203
TF/CF
145
Last updated: 6 hours ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 52%
Belgium - 33%
Portugal - 4%
Indonesia - 3%
Mexico - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Koh Tao, Phangan of Samui: welk Thais eiland te kiezen?

2 weeks ago

Met honderden eilanden in Thailand -bewoond of juist heel klein-, is het moeilijk om ze allemaal te bezoeken en zal je dus een keuze moeten maken. De eilanden Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui, gelegen in de Golf van Thailand, zijn enkele van de meest populaire eilanden op Thailand en trekken jaarlijks menig bezoekers. De eilanden liggen relatief dicht bij elkaar en zijn dus makkelijk te combineren. Toch geen […]

Het bericht Koh Tao, Phangan of Samui: welk Thais eiland te kiezen? verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

De ultieme Koh Samui reisgids – bezienswaardigheden & activiteiten

4 weeks ago

Koh Samui stond niet meteen op onze planning tijdens het voorbereiden van onze reisroute door Thailand. Ik zag het vooral als een eiland bomvol luxeresorts. Ideaal voor families en honeymooners, maar niet voor avonturiers als ons. Wij reizen liever buiten de gebaande paden en verkiezen eerder rustige bestemmingen. Toegegeven: onze gehele reisroute door Thailand was toeristisch en allesbehalve authentiek; maar desondanks hebben wij ons prima vermaakt. Bovendien was Koh Samui […]

Het bericht De ultieme Koh Samui reisgids – bezienswaardigheden & activiteiten verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

9 authentieke bestemmingen om te bezoeken in 2024

a month ago

Reis jij net als ons graag buiten de gebaande paden? Verkies jij ongerepte en authentieke bestemmingen over het drukke Benidorm of Phuket? Heel wat plekken op de wereld worden overspoeld door toeristen, maar er zijn gelukkig nog bestemmingen waar jij in alle rust kan genieten van al dat moois. In dit blogartikel deel ik met jullie negen authentieke bestemmingen om te bezoeken in 2024. Let’s get off the beaten track, […]

Het bericht 9 authentieke bestemmingen om te bezoeken in 2024 verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

Houten wereldkaart & gegraveerde leren notitieboek

Linkbuilding
2 years ago
fijne samenwerking
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service