Influencer media kit of Rani Permentier

Rani Permentier

Rani Permentier

1 reviews

10k - 50k

Mijn naam is Rani Permentier. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het web "Youngwildfree.be".


youngwildfree.be

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
888
Views
364
Last updated: 2 days ago
youngwildfree.be
Mijn naam is Rani. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. De reismicrobe heeft mij zwaar te pakken gekregen en mij na een wereldreis van acht maanden nog steeds niet losgelaten. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het world wide web... Youngwildfree! Hier deel ik al mijn tips en tricks en deel mijn persoonlijke reisverhalen, foto's en reisvideo's. Met veel liefde geschreven en hopelijk met evenveel plezier gelezen!
Unique Visitors
863
Views
760
Verified
248
Domain Authority
192
Trust flow
646
Citation flow
102
TF/CF
338
Last updated: 2 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 52%
Belgium - 33%
Portugal - 4%
Indonesia - 3%
Mexico - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Duiken met tijgerhaaien in Fuvahmulah (Malediven)

a week ago

Haaien hebben -onterecht- een slechte reputatie. Door films als ‘Jaws’ en ‘The Meg’ staan haaien bekend als enge en moordzuchtige monsters en voor velen is het dan ook een grote angst. Menig vrijduiker en scubadiver denkt hier gelukkig anders over. Ik vind haaien waanzinnig interessant en het duiken met grote tijgerhaaien stond dan ook torenhoog op mijn diving-bucketlist. Aan het einde van onze wereldreis besloten wij -geheel onverwacht- naar de […]

Het bericht Duiken met tijgerhaaien in Fuvahmulah (Malediven) verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

Ultieme Gringo Reisroute: Zuid-Thailand in 3-4 weken

a month ago

Voor heel wat reizigers en backpackers is Thailand het eerste land dat ze bezoeken binnen Azië. Het is een veilige en voor de hand liggende keuze. Thailand is makkelijk te bereizen, goedkoop en biedt alle nodige comfort en luxe. In 2018 reisden wij door het prachtige noorden van Thailand. Dit keer kozen we voor de andere kant: het populaire zuiden. Geliefd onder honeymooners, gezinnen met kinderen, (eenzame) mannen en feestende […]

Het bericht Ultieme Gringo Reisroute: Zuid-Thailand in 3-4 weken verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

BUDGET: hoeveel kost een rondreis door Zuid-Thailand?

2 months ago

Zuidoost Azië is een droombestemming voor backpackers en reizigers on a budget. Hoewel Thailand zeker niet de goedkoopste bestemming is binnen Zuidoost-Azië, en de prijzen de laatste jaren ook behoorlijk zijn gestegen, is het nog steeds een budget-vriendelijke bestemming. Thailand kan je net zo duur of goedkoop maken als je zelf wil, afhankelijk van eigen wensen en manier van reizen. Wij reisden een maand lang door het zuiden van Thailand, […]

Het bericht BUDGET: hoeveel kost een rondreis door Zuid-Thailand? verscheen eerst op Reisblog voor dromers en avonturiers.

Houten wereldkaart & gegraveerde leren notitieboek

Linkbuilding
2 years ago
fijne samenwerking
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service