MediaKit | Influencer

Sarah Smit

Sarah Smit

1k - 10k

Persoonlijk lifestyle blog van 29 jarige Haarlemmer. Australische vriend en geadopteerd hondje. Begon blog voor het vele reizen maar laat nu vooral leven met progressieve ziekte Cystic Fibrosis (Taaislijmziekte) zien. Grappig, eerlijk en/of informatief standpunt.

Collab
sarahsmit.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
718
Views
454
Domain Authority
666
sarahsmit.nl
Persoonlijk lifestyle blog van 29 jarige Haarlemmer. Australische vriend en geadopteerd hondje. Begon blog voor het vele reizen maar laat nu vooral leven met progressieve ziekte Cystic Fibrosis (Taaislijmziekte) zien. Grappig, eerlijk en/of informatief standpunt. Verder lifestyle; tuin&huis, TV-series, vakanties, hotspots, etc. Via tekst, foto's en/of bewegend beeld.
Collab
Unique Visitors
873
Views
250
Verified
204
Domain Authority
171
Trust flow
615
Citation flow
955
TF/CF
722

Demografie volgers

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Ik was te gast in podcast Bombshell Brunches

a year ago
Een aantal maanden geleden lanceerde mijn achternichtje samen met een vriendin hun podcast Bombshell Brunches. Gebaseerd op de echte brunches die ze met andere inspirerende vrouwen in de muziek branche hadden georganiseerd. De podcast was meteen super tof uitgevoerd, met allemaal interessante mensen die erin aan woord kwamen! Nu is dit achternichtje, Raquelle, van Vancouver naar Amsterdam verhuisd voor haar studie en (her)ontdekken we samen de stad door middel van lange wandelingen. En bij lange wandelingen horen lange gesprekken. Na zoveel bijgepraat te hebben vroeg ze me of ik te gast wilde zijn in hun podcast! Ja, natuurlijk! En dus zetten we ons gesprek voort op camera en microfoon. We gaan de diepte in over hoe het was om op te groeien met Cystic Fibrosis, hoe de aanloop naar longtransplantatie verliep en van alles daar tussendoor. Mijn verhaal in podcast Bombshell Brunches Aan het eind vragen ze wat voor levensles ik nog heb om mee te geven, ook aan niet-zieke personen. Ik gooide er wat uit waar ik het nog steeds mee eens ben, maar begon me daarna ook af te vragen wat mijn echte perfecte antwoord op zo een vraag eigenlijk zou zijn. Iets korts kan ik niet verzinnen, […]

Een week in Drenthe, Koekange

a year ago
Net na kerst gingen vriend en ik een week naar Drenthe! Al toen we naar Zweden gingen boekte ik ook de AirBnB waar we nu hebben gezeten. We wonen in de vuurwerk ghetto van Haarlem en proberen vooral om niet thuis te zijn rond de jaarwisseling. Trust me, wat knallen boeit me niet, maar het is GEEN doen. Liefst wil ik ook de maanden daarvoor al naar een Zuid Europese bestemming ofzo trouwens, maar ik blijf nog even realistisch. De afgelopen jaren moest deze oud en nieuw ontsnapping altijd last minute geregeld worden, omdat we nooit wisten in wat voor gekreukelde staat ik me zou bevinden. Maar nu gokten we dat vooruit boeken moest kunnen. And it worked! Fijn verblijf in Koekange We verbleven zes nachten in een blokhut in Koekange, op het stuk grond van een groot oud huis. Waar ook privé paarden gestald staan, en ‘s zomers een mini camping te vinden is. Met dit weer is kamperen minder ideaal, dus waren alleen de twee blokhutjes open. Perfect formaat voor ons tweetjes plus hond, super schoon (extra fijn met virus prut) en comfortabel met keuken, slaap- en badkamertje. Ik had eigenlijk niet veel verwacht van de plek of […]

Dit was 2020

a year ago
Dit was 2020. Het jaar van veel, voor iedereen. Hier was dat ook een beetje zo. Van goed en slecht, rustig en wild, vrijheid en grenzen.
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up