Influencer MediaKit of Wandergreen & Studielab

Wandergreen & Studielab

Wandergreen & Studielab

1k - 10k

Wandergreen richt zich op de steeds grotere groep reizigers die graag duurzamer op vakantie gaat. We geven vakantietips, schrijven over verantwoorde bestemmingen en promoten duurzame accommodaties.

Studielab is een platform voor studenten die op zoek zijn naar studietips of scriptiehulp.

wandergreennederland

Statistics for the biggest channel
Followers
569
wandergreenNederland
Wandergreen richt zich op mensen die dol zijn op reizen, maar zich ook bewust zijn van de impact die reizen heeft op mens, milieu en dier. Wandergreen laat op een ontspannen manier zien dat de wereld verkennen ook iets duurzamer kan: bijvoorbeeld door te kiezen voor een overnachting in een duurzaam natuurhuisje, vakantie te vieren in eigen land of door tijdens reizen naar verre bestemmingen niet voor grote all Inclusive hotels te kiezen, maar lokale hotel uitbaters te steunen. Wij laten vooral zien dat er ook dichtbij huis nog heel veel moois te zien is en dat luxe, bijzondere dingen zien en duurzaamheid wel degelijk samengaan! Wandergreen promoot onder andere: natuurhuisjes, tiny houses, eco hotels en hostels, vakanties in eigen land en treinreizen.

Prices

Followers
689
Posts
430

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Wandergreen & Studielab

0/5000