MediaKit | Influencer

Simone Plukkel

Simone Plukkel

1k - 10k

Ik inspireer mensen om te genieten van het leven! Vaak wordt er veel gefocust op wat je allemaal moet doen om meer uit het leven te halen. Daardoor kan het voelen alsof het leven vooral heel zwaar is. Ik wil mensen laten zien dat het leven ook heel leuk is. Dat we mogen genieten! Fun & Joy

Collab
splukkel

Statistics for the biggest channel
Followers
181
Interactions
305
Engagement
758
splukkel
Creatieve enthousiaste ondernemer die laat zien hoe leuk het leven is met alle ups en downs die erbij horen. We horen al vaak genoeg wat we allemaal moeten doen in het leven en focussen ons iets te vaak op wat het leven allemaal zwaar maakt. Ik inspireer mensen om ook te genieten van het leven. Iedereen mag zich weer herinneren dat het leven hartstikke leuk is. Dat al die ups en downs erbij horen. Dat we mogen spelen en lachen. Ik laat zien hoe ik dat doe. Onder andere met Reiki healings geven als ontspanningsmomentjes voor mezelf en anderen. En o.a. door middel van schilderijen die ik maak.
Collab
Followers
921
Interactions
630
Engagement
84
Posts
425
Verified
495

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up