Influencer MediaKit of Simone Plukkel

Simone Plukkel

Simone Plukkel

1k - 10k

Ik inspireer mensen om te genieten van het leven! Vaak wordt er veel gefocust op wat je allemaal moet doen om meer uit het leven te halen. Daardoor kan het voelen alsof het leven vooral heel zwaar is. Ik wil mensen laten zien dat het leven ook heel leuk is. Dat we mogen genieten! Fun & Joy

splukkel

Statistics for the biggest channel
Followers
515
Interactions
927
Engagement
661
splukkel
Creatieve enthousiaste ondernemer die laat zien hoe leuk het leven is met alle ups en downs die erbij horen. We horen al vaak genoeg wat we allemaal moeten doen in het leven en focussen ons iets te vaak op wat het leven allemaal zwaar maakt. Ik inspireer mensen om ook te genieten van het leven. Iedereen mag zich weer herinneren dat het leven hartstikke leuk is. Dat al die ups en downs erbij horen. Dat we mogen spelen en lachen. Ik laat zien hoe ik dat doe. Onder andere met Reiki healings geven als ontspanningsmomentjes voor mezelf en anderen. En o.a. door middel van schilderijen die ik maak.

Prices

Followers
583
Interactions
247
Engagement
230
Posts
677

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Simone Plukkel

0/5000