Influencer media kit of Steven van Beek

Steven van Beek

Steven van Beek

0 - 1k

Steven van Beek werkt en woont in Mexico. Ik schrijf graag fictieve, originele verhalen met uw product in de hoofdrol.


uitgeverij-stofje.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
371
Views
951
uitgeverij-stofje.nl
Met een uniek avontuur in Mexico laat schrijver Steven van Beek zien hoe zijn leven compleet verandert. Verhalen, gedachtes en inspirerende blogs.

Prices

Unique Visitors
99
Views
665
Verified
398
Domain Authority
158
Trust flow
896
Citation flow
593
TF/CF
857

Demografie volgers

Gender

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Ze mag komen! Officieel en legaal, enzo!

a month ago

,,Er staat een document in uw Berichtenbox van Immigratie- en Naturalisatiedienst . Log in op MijnOverheid om het bericht te bekijken. Mogelijk moet u naar aanleiding van dit bericht actie ondernemen. Lees het daarom op tijd.” Tania en ik dienden op 14 augustus een verzoek in voor een verblijfsvergunning. Dat was nog een gedoe vooraf: […]

Het bericht Ze mag komen! Officieel en legaal, enzo! verscheen eerst op Steven van Beek: schrijver, tekstschrijver, journalist.

Sociaal, onuitgesproken en geurend dilemma

a month ago

Er wordt hard gewerkt aan deze tafel in de bibliotheek. De computers staan open, er wordt driftig getypt en waar nodig is er onderling overleg. ,,Hé, hoe is het?”, roept een man plotseling vrolijk tegen mij. Ik kijk ‘m verdwaasd aan, weet totaal niet wie dit is. ,,Haha, shit, jij bent het ook helemaal niet, […]

Het bericht Sociaal, onuitgesproken en geurend dilemma verscheen eerst op Steven van Beek: schrijver, tekstschrijver, journalist.

Een spoor van voetstappuccino in de bieb

a month ago

Al tijdens zijn bestelling zie je dat het mis zal gaan. Is het zijn nervositeit, onzekerheid of is het pure onhandigheid? En inderdaad. Zijn kopje cappuccino, inclusief het schoteltje, lepeltje en het koekje, kletteren luidruchtig op de grond. Een ongeluk komt nooit alleen en dus volgt zijn verse croissantje eveneens. Op uiterst lullige wijze valt […]

Het bericht Een spoor van voetstappuccino in de bieb verscheen eerst op Steven van Beek: schrijver, tekstschrijver, journalist.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service