Influencer MediaKit of Remedy - Zangduo & Vriendinnen

Remedy - Zangduo & Vriendinnen

Remedy - Zangduo & Vriendinnen

1k - 10k

Wij zijn Wendy&Soraya, zangduo en beste vriendinnen uit Rotterdam. Wij maken zangvideo's en content over positiviteit, uitjes, leuke ervaringen en optredens. Wij zijn ambitieus, gedreven & stellen doelen aan onszelf. Daarnaast onderhouden wij een goede band met onze volgers en staat plezier voorop!

remedy.official

Statistics for the biggest channel
Followers
21
Interactions
235
Engagement
411
remedy.official
Wij zijn Wendy & Soraya. Een zangduo uit Rotterdam en daarnaast ook beste vriendinnen. Wij delen veel content op onze Instagram van zangvideo's, studiosessies tot weekendjes weg, shop uitjes en lekker eten! Wij hebben veel interactie met onze volgers en proberen iedereen er zoveel mogelijk bij te betrekken. Wij delen onze ervaringen, zijn positief en lachen het hardst om onze eigen grappen. Ons doel is om zoveel mogelijk te entertainen, mensen een goed gevoel te geven en zoveel mogelijk positiviteit uit te stralen. Voor Corona stonden wij wekelijks op het podium op verschillende evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeestjes, festivals, privé-feestjes en nog meer. Wij kunnen niet wachten tot wij onze volgers ook hier weer in mee kunnen nemen!

Prices

Followers
375
Interactions
248
Engagement
861
Posts
418

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Remedy - Zangduo & Vriendinnen

0/5000