Influencer media kit of Remedy - Zangduo & Vriendinnen

Remedy - Zangduo & Vriendinnen

Remedy - Zangduo & Vriendinnen

1k - 10k

Wij zijn Wendy&Soraya, zangduo en beste vriendinnen uit Rotterdam. Wij maken zangvideo's en content over positiviteit, uitjes, leuke ervaringen en optredens. Wij zijn ambitieus, gedreven & stellen doelen aan onszelf. Daarnaast onderhouden wij een goede band met onze volgers en staat plezier voorop!


remedy.official

Statistics for the biggest channel
Followers
422
Interactions
268
Engagement
561
Last updated: a day ago
remedy.official
Wij zijn Wendy & Soraya. Een zangduo uit Rotterdam en daarnaast ook beste vriendinnen. Wij delen veel content op onze Instagram van zangvideo's, studiosessies tot weekendjes weg, shop uitjes en lekker eten! Wij hebben veel interactie met onze volgers en proberen iedereen er zoveel mogelijk bij te betrekken. Wij delen onze ervaringen, zijn positief en lachen het hardst om onze eigen grappen. Ons doel is om zoveel mogelijk te entertainen, mensen een goed gevoel te geven en zoveel mogelijk positiviteit uit te stralen. Voor Corona stonden wij wekelijks op het podium op verschillende evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeestjes, festivals, privé-feestjes en nog meer. Wij kunnen niet wachten tot wij onze volgers ook hier weer in mee kunnen nemen!

Prices

Followers
821
Interactions
826
Engagement
481
Posts
699
Last updated: a day ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service