Influencer MediaKit of Yentl Haveman

Yentl Haveman

Yentl Haveman

1k - 10k

Mijn naam is Yentl-Maxime, 28 jaar oud, mama van Lasse-Noël, vrouw van Peter en juf in het basisonderwijs. Van nature een vrolijk persoon die overal het positieve van in ziet. Dol op mijn familie. We gaan graag op pad en ondernemen leuke uitjes. Ik schrijf graag eerlijke verhalen over moederschap.

mama.van.lassenoel

Statistics for the biggest channel
Followers
76
Interactions
400
Engagement
200
mama.van.lassenoel
Mijn naam is Yentl-Maxime, 28 jaar oud, mama van Lasse-Noël, vrouw van Peter en juf in het basisonderwijs. Van nature een vrolijk persoon die overal het positieve van in ziet. Dol op mijn familie. Gek op het werken met kinderen en wilde altijd al mama worden. We gaan graag op pad en ondernemen leuke uitjes. Ik vind het tof om ons leven te delen en anderen te inspireren, maar schrijf ook eerlijk over de minder leuke dingen in het leven, zoals bijvoorbeeld mijn burn-out. Lichtelijke shopaholic ook wel, die graag laat zien wat ze allemaal koopt.
Followers
602
Interactions
86
Engagement
739
Posts
706

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Yentl Haveman

0/5000