Influencer media kit of Yvonne Van der Horst

Yvonne Van der Horst

Yvonne Van der Horst

1k - 10k

Een creatieve en inspirerende happy blog vol tips over alles in en om je stekkie.


happystekkie.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
461
Views
129
Last updated: a week ago
happystekkie.nl
Wij zijn Anne (30) en Yvonne (30) en zijn op 14 juli 2015 gestart met onze creatieve en (hopelijk) inspirerende blog over alles in en om je stekkie! Anne’s stekkie staat in Benschop en dat van Yvonne in IJsselstein (beiden dichtbij Utrecht). We merkten dat we zelf heel happy worden van lekker bezig zijn in en om ons stekkie en wilden dat graag delen met anderen. Toen we een keer samen zaten te keuvelen over een super creatief DIY-schilderijtje met letters van lijm van Anne en de lekkere cheesecake van Yvonne, kwamen we tot de ontdekking dat we deze passie delen. Én dat we allebei heel veel zin hadden om hierover te bloggen. En daar ontstond onze leuke samenwerking! We delen op Happy Stekkie alle dingen die wij zelf heel leuk, lekker, knus, mooi, gezellig, hip, stoer en verrassend vinden: DIY, recepten, lifestyle en oma’s tips. Kortom: een creatieve inspiratiebron waar je happy van wordt!
Unique Visitors
106
Views
825
Domain Authority
372
Trust flow
810
Citation flow
412
TF/CF
299
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 84%
Belgium - 8%
United States - 2%
Germany - 1%
Argentina - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Origineel kerstdessert 2022

a year ago

25 december is het kerst en dat betekent natuurlijk ook gezellig eten met de familie. Bij ons worden de taken altijd netjes verdeeld en krijgt iedereen een gerecht om te maken. Anne is dit jaar opgezadeld met het kerstdessert. En als blogger van een creatieve blog, wil je dan natuurlijk ook met iets leuks komen! Niet te ingewikkeld (daar houden we niet van!), maar het liefst wel met verbluffend resultaat. Deze eetbare kerstboompjes voldoen hier helemaal aan: in een handomdraai gemaakt en super origineel. Wat heb je allemaal nodig voor dit originele kerstdessert? Chocolade (puur of melk) M&M’s, (de kersteditie, anders moet je alleen de groene, rode en witte eruit vissen :)) IJshoorntjes (te koop bij o.a. de Makro, alleen wel in een grote doos ;))    Hoe pakken we het aan?  Smelt de chocolade au-bain-marie Hak de M&M’s in kleine stukjes, of gebruik de Kitchen Aid Bestrijk met een kwastje de ijshoorntjes met chocolade tot ze helemaal bedekt zijn Strooi de gehakte M&M’s over de boompjes. (Wacht hier heel even mee, anders is de chocolade nog te vloeibaar en vallen alle M&M’s er weer af!) Serveer met een bolletje ijs, slagroom en een heerlijk chocolaatje. Geniet van dit heerlijke kerst toetje. Fijne kerstdagen!

Het bericht Origineel kerstdessert 2022 verscheen eerst op Happy Stekkie.

5 Kerstcocktails, ook geschikt voor Oud & Nieuw

a year ago

Glühwein en kerst zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in deze feestweken. Heel lekker, maar wel elk jaar hetzelfde natuurlijk. Tijd voor wat afwisseling! Cocktails zijn dan een goede uitkomst, vooral als je het er feestelijk uit laat zien met bijvoorbeeld een suikkerrand óf de versiering die wij hebben gemaakt. Met deze heerlijke kerstcocktails zet je Kerst in een glas op tafel! Uiteraard ook érg lekker met Oud & Nieuw. Een beetje inspiratie van onszelf, en een beetje inspiratie van het internet 🙂 5 superlekkere Kerstcocktails Minty Prosecco: Simpele prosecco maar mét een minty twist. Vooral door de aankleding van het glas met ‘Candy Canes’. Ingrediënten: prosecco, Candy Canes met mintsmaak (wij kochten ze bij Jamin), witte chocoladedruppels. Hoe maak je Minty prosecco? Crush een aantal Candy Canes en smelt de witte chocolade. Als de chocolade gesmolten is doop je de rand van het glas hierin. En daarna meteen in de gecrushte Candy Canes. Zet het glas daarna niet rechtop, want dan kan het naar beneden zakken, dus het beste kun je de glazen even op de kop laten staan. Als het opgedroogd is kun je de prosecco inschenken. Doe op het laatste moment de Candy Cane erin, deze gaat namelijk […]

Het bericht 5 Kerstcocktails, ook geschikt voor Oud & Nieuw verscheen eerst op Happy Stekkie.

Feestelijke kerstservetten vouwen

a year ago

Zoals jullie denk ik wel van ons verwachten doen we met kerst altijd ons best om de tafel zo feestelijk mogelijk te versieren. Alle kerstdecoratie wordt natuurlijk weer uit de kast getrokken. Niets is te gek en niets is feestelijk genoeg. Een leuke menukaart, gezellige kaarsjes en kerstballen, noem maar op… Of deze feestelijke Kerst strik om een mooie kerstkrans mee te versieren, of je stoelen, je bestek, je kerstboom. Maar nog feestelijker en een must-have aan de kersttafel: kerstservetten! Je kunt ze in allerlei patronen en maten kopen en gewoon neerleggen, maar je kunt ook zelf kerstservetten vouwen in de vorm van een kerstboom. In onderstaand filmpje zie je hoe je heel simpel een servet kunt vouwen in de vorm van een kerstboom. Als je alle stappen in dit filmpje volgt kan het haast niet fout gaan. Bekijk ons filmpje om eenvoudig deze feestelijke kerstservetten te vouwen: Stappen bij het kerstservetten vouwen Neem een kerstservet die als hij helemaal uitgevouwen is ongeveer 40×40 cm breed is (of groter) en vouw deze twee keer dubbel. Als je papieren kerstservetten koopt zijn ze meestal al zo opgevouwen. Leg de dubbelgevouwen servet diagonaal voor je met de open kant naar beneden. Vouw nu stuk […]

Het bericht Feestelijke kerstservetten vouwen verscheen eerst op Happy Stekkie.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service