MediaKit: Website influencer

Influencer: Astrid Verboom-Drost

Astrid Verboom-Drost

Founder perf not so perf

Offered products

  • Post € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
663
Views
862
Domain Authority
493
Trust flow
513
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

LIZ | @raisingmycharlie

3 weeks ago

Hoi Liz! Ik ben Liz, 27 maar wordt forever veel jonger geschat. Verloofd -na veel zeuren- met Nicky en hebben 1 dochtertje Charlie, zij is 3 en heeft een zeldzame genetische aandoening SCN2A. Wij wonen in Limburg, België maar zullen ons best doen om netjes verstaanbaar Nederlands te spreken.  Slaaf van het huishouden Momenteel niet, enkel slaaf van het huishouden. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s en ik bak ( en bijgevolg eet ) heel graag! Facts Toen ik zwanger was ging ik naar de bioscoop met mijn 10 jaar jongere broertje, mijn mama en mijn vriend. Er werden 2 volwassenen en 2 kinderen aangerekend. Mijn mama vroeg waar de fout zat en blijkbaar dachten ze dat ik 16 was. Mind you dat ik daar stond met een ton van een babybuik.  Ik krijg supervaak complimenten over mijn interieur terwijl wij eigenlijk in een bouwval wonen, dus laten we zeggen dat ik een talent heb om “de goede hoekjes in beeld te brengen” Charlie ging normaal anders heten maar mijn schoonmoeder kreeg de andere naam te horen en heeft er zo hard mee gelachen en er mopjes over gemaakt dat Nicky de naam niet meer mooi vond.  De ideale kerst Kroketten. Nee, serieus, goed eten, gezelschapspelletjes, wijn en uitslapen. Maar sinds ik Charlie heb kan ik haast nooit van mijn eigen eten eten voor het koud is, lang genoeg aan tafel zitten om een spelletje af te maken en uitslapen is al helemaal een mop. De wijn speelt wel nog mee. Onze kerstversiering is rood, klassiek en overal, haha!  Wat heeft 2020 jou gebracht, heb je iets geleerd, wat was leuk, wat was niet leuk?  Wallen en 15 kilo extra. Dat is niet leuk.  Doelen voor 2021 Meer voor mezelf zorgen, eindelijk bij de psycholoog raken. Het liefste ook nog eens zwanger raken maar dat is al jaren het plan helaas.  Insta Pas heel actief op Instagram sinds Charlie geboren is en ik een hysterische, over-sharing, moeder werd. De connecties, gesprekken, geholpen worden en mensen kunnen helpen vind ik super leuk! The mompolice mag zich richting de uitgang bewegen..

Het bericht LIZ | @raisingmycharlie verscheen eerst op Perf not so Perf.

ARIANNE | @moederleven

4 weeks ago

Arianne! Hoi! Ik ben Arianne en woon samen met mijn kleine gezinnetje in Aldeboarn (Friesland). Mijn man heet Berend en mijn zoontje Tjibbe. Misschien zie je het al aan de naam van ons zoontje maar wij spreken thuis dus Fries. Ik werk drie dagen in de week als klantenservice medewerker vanaf de receptie bij een autobedrijf. Dit doe ik met veel plezier maar vind het daarnaast ook heerlijk om doordeweeks samen vrij te zijn met Tjibbe. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen of ga ik lekker een stuk wandelen. Daarnaast ben ik ook heel creatief en vind ik het leuk om foto’s te maken en te bewerken. Ik ben afgestudeerd grafisch vormgever waardoor dingen mooier maken of vormgeven echt mijn ding is. Dat komt dus weer heel goed van pas bij het maken van leuke content. Onlangs heb ik mijn eigen website: www.moederleven.nl ontworpen en ga ik daar binnenkort een webshop op openen. Instagram Ik ben al een tijdje actief op Instagram maar sinds de geboorte van Tjibbe heb ik mijn account omgezet naar ‘moederleven’. Vanaf dat moment ben ik ook gaan bloggen. Ik vind de interactie met mijn volgers oprecht heel leuk. Ik heb (vind ik zelf) echt een leuke club insta-moeders leren kennen waar ik veel contact mee heb via DM. Ook ben ik erg dankbaar voor de leuke samenwerkingen die ik af en toe mag doen. Verder ben ik heel perfectionistisch, wat soms ook wel weer vervelend is met bepaalde dingen. Facts Vrienden omschrijven mij als gedreven, eerlijk, humoristisch en positief. Ik denk ook vaker in oplossingen dan problemen en probeer altijd overal iets positiefs van te maken. Maar het leven is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. Wij zouden namelijk heel graag een tweede kindje willen maar na dik 1,5 jaar ‘proberen’ is dat nog niet gelukt. Gelukkig zijn wij al wel onderzocht in het ziekenhuis en is er niks ernstigs gevonden waardoor het niet zou kunnen lukken. We hopen dus binnenkort op goed nieuws! Ik heb hier ook een blog over geschreven. Mocht je het hele verhaal even willen lezen. Je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor taart, puddingbroodjes en Tony Chocolony. Ik ben dus echt een zoetekauw. Daardoor zitten er na mijn zwangerschap van Tjibbe helaas nog steeds 12 kilootjes teveel aan (oeps). Hopelijk gaat hier in 2021 toch echt eens verandering in komen. XMAS Vorig jaar waren mijn goede voornemens van 2020: zwanger worden en afvallen. Beide dus niet geslaagd. Ik stel voor dat ik hiervoor in 2021 maar een tweede kans krijg want 2020 was toch al een heel gek jaar. Die telt gewoon even niet mee vind ik (haha). Maar eerst de kerstdagen nog doorkomen. Want bij kerst hoort in mijn ogen wel lekker eten. Mijn vader is Tweede Kerstdag jarig dus voor ons altijd een gezellige tijd. Ik kan ook echt genieten van een kerstboom in huis. We wisselen wel eens af tussen een neppe of een echte. Dit jaar hebben we gekozen voor een neppe zodat we hem al lekker vroeg konden neerzetten. Lieve groet, Arianne (@moederleven)

Het bericht ARIANNE | @moederleven verscheen eerst op Perf not so Perf.

INGE | @mom.and3boys

4 weeks ago

Inge stelt zich voor aan jullie! Hai hai! Ik ben Inge en 36 jaar jong 😉Ik ben een trotse moeder van drie heerlijke jongens. Brooklyn 10jaar, Dane 6jaar en Riff 3 (1ste kerstdag wordt hij 4jaar).Wij wonen met ons gezin in Rhoon, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Ik ben begin dit jaar geshopt met werken na bijna 14 jaar.. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het soms wel kriebelt om weer iets te gaan doen voor mezelf (even eigen tijd creëren is belangrijk met 24/7 kids om je heen) Verder vind ik het heerlijk om met de styling bezig te zijn van de kids en hun kamers, maar ook andere ruimtes in huis en ben bezig om dit ook wat meer uit te gaan breiden en dit ook voor andere te doen op aanvraag! Styling en interieur is toch iets waar mijn hartje sneller van gaat kloppen! Inge’s feitjes. *Ik ben dol op spekjes, gesuikerd, met chocolade of kokos, maak mij maar wakker!!*Ik vind het heerlijk om de muziek keihard aan te zetten en mee te zingen ook in de auto*Ik mega snel grijs ben (al sinds mijn 16) en zeker om de 4 weken bij de kapper zit, al vind ik dat helemaal niet vervelend natuurlijk. Wel de vreselijke grijze uitgroei*Mijn manier om te ontspannen is rommelen/restylen in huis Kerst, bye 2020 and hello 2021 Dit jaar had ik voor het eerst niet heel veel zin in kerst, (veel gedoe in de prive sfeer en Corona) en heb nu dan ook niet groot uitgepakt.Dus dit jaar team minimalistisch Dit jaar heeft me echt naar mezelf doen kijken, wie ben ik nou eigenlijk, ben ik gelukkig met wat ik doe en wie ik ben.Ik ben er achter dat ik meer voor mezelf moet kiezen en de jongens uiteraard en meer van mezelf moet gaan houden.En ga daar in het nieuwe jaar ook zeker mee aan de slag! Ook wil ik meer met de styling gaan doen, dat is toch iets waar ik heeeeeel gelukkig van wordt!! Instagram weetjes. Een paar jaar ben ik actief op Instagram en vind het erg jammer dat het nieuwe algoritme niet altijd mee werkt.. Maar Insta is ook fijn om leuke inspiratie op te doen, fijne gesprekken te hebben, adviezen te krijgen en een plek om mooie samenwerking op te zetten.Verder heb ik mijn beste vriendin hier leren kennen en het was gelijk een mega KLIK en zelf de kids gaan allemaal heel goed met elkaar van klein tot groot en zelfs de mannen. Hoe vaak maak je dat nou mee!! Super leuk dat ik een dagje mag meedraaien in jullie geweldige insta wereld en iedereen een kijkje kan geven bij mij thuis.

Het bericht INGE | @mom.and3boys verscheen eerst op Perf not so Perf.

Social media and content channels by Astrid Verboom-Drost

perfnotsoperf

Astrid Verboom-Drost Astrid Verboom-Drost 1k - 10k
Dé mommy blog over het échte leven van ouders en hun kinderen!

perfnotsoperf.nl

Astrid Verboom-Drost Astrid Verboom-Drost 1k - 10k
het échte leven van moeders
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions