MediaKit: Website influencer

Influencer: Juran Oude Egbrink

Juran Oude Egbrink

De ContentCorner is hét online magazine voor jonge kinderen. Dagelijks vinden jongens en meisjes tussen de 13 en 25 ons magazine, waar we toffe nieuwtjes over Youtubers delen, grappige virals laten zien en nog veel meer! Ziet u een samenwerking met ons zitten? Stuur ons dan gauw een berichtje!

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
717
Views
96
Domain Authority
14
Trust flow
762
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

De nieuwe update van Call of Duty Black Ops: Cold War bevat een nieuwe map!

a week ago

Call of Duty Black Ops: Cold War is alweer een tijdje uit, maar een update hebben we nog niet gezien. Daar gaat verandering in komen! Deze week gaat er nog een nieuwe update komen voor de game waar echte COD-spelers blij van gaan worden. Er komt namelijk een nieuwe map en ook in Zombies gaat het een en ander veranderen! Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt een nieuwe map waarin je 20 vs 20 speelt. De map bevindt zich in Rusland en zou een gezondheidsretraite moeten voorstellen, cool! Zombies! Allereerst waren we al flink blij met de nieuwe map, maar na het horen van de zombies update werd ik alleen maar vrolijker! De game krijgt namelijk een nieuwe modus genaamd ‘Cranked’ Waarin jezelf verandert in een zombie. Dit is niet voor de hele tijd, maar zodra je zelf verandert in een zombie kun je niet gekilled worden. Erg handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar easter-egss!  Daarnaast zal de map Raid ook beschikbaar zijn in Zombies, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat je daar precies kunt doen. Wel een toffe toevoeging! Als laatst krijgt de nieuwe update de modus Drop Kick erbij. Dit is een soort VIP Escort, oftewel, dit kennen we al! Het doel is om bepaalde codes te krijgen waardoor je een enorm goed wapen krijgt, lukt het je de VIP te beschermen tot het einde van de game, dan win je! De nieuwe update van Cold War dat dus de nieuwe map bevat zal op 14 januari verschijnen! Méér content: Lang Leve de Liefde: een hilarische compilatie van dit programma!

Het bericht De nieuwe update van Call of Duty Black Ops: Cold War bevat een nieuwe map! verscheen eerst op De ContentCorner.

Check hier exclusieve behind the scenes van Het Jachtseizoen!

a week ago

Het nieuwe seizoen van Jachtseizoen vloog voorbij. We hebben misschien wel te maken gehad met een van de beste seizoenen en daar komt flink wat productie bij kijken. In plaats van een nieuwe aflevering, uploadde team Stuk een exclusieve behind the scenes video! In deze behind the scenes video van Het Jachtseizoen maak je kennis met meerdere mensen van de productie. Zie je meerdere beelden van de knaller met Enzo Knol en zien we een stukje acteerwerk van de mannen. Opnieuw een succesvol seizoen Jachtseizoen is in de loop der jaren een van de meest populaire series geworden op Youtube. Zo hebben de mannen alweer vier seizoenen gemaakt en gebeurde er dit jaar weer een en al gekke dingen. Zo stal Jamal Ben Saddik de bus van de mannen en speelde rapper Lil Kleine flink vals. Dit jaar was toch wel het jaar van de samenwerking tussen Stuk en Enzo Knol. Een samenwerking met samen meer dan 5 miljoen abonnees. Dat is voor Nederlandse begrippen aardig wat mensen! We kunnen dan ook bijna wel met zekerheid zeggen dat er ook een vijfde seizoen gaat komen. Zeg nou zelf, welke aflevering heb je nou niet gezien? Check snel de behind the scenes van het Jachtseizoen! Méér content: Stuktv start 2021 met gloednieuwe serie genaamd Op Eigen Risico

Het bericht Check hier exclusieve behind the scenes van Het Jachtseizoen! verscheen eerst op De ContentCorner.

Stuktv start 2021 met gloednieuwe serie genaamd Op Eigen Risico

2 weeks ago

Het is woensdag en dat zou normaal voor Stuktv een nieuwe woensdag-opdracht betekenen. Maar! De mannen kondigden in 2020 natuurlijk aan dat ze daarmee stoppen en zich gaan richten op andere projecten. De eindbazen beginnen het nieuwe jaar met een serie genaamd Op Eigen Risico, dit wordt wat! Stuktv gaat de komende weken in de serie Op Eigen Risico inbreken bij verschillende huizen. Ik kan je alvast vertellen dat dit niet in scene is gezet en dat deze mensen zich kapot kunnen schrikken van wat hier gaat gebeuren! Nieuwe projecten Het insturen van opdrachten is dus in dit nieuwe jaar niet meer mogelijk. In de serie Op Eigen Risico gaan we waarschijnlijk nog veel meer van dit soort spannende projecten doen die absoluut niet door de beugel kunnen. De mensen waarbij wordt ingebroken hebben zichzelf opgegeven voor deze serie, maar hebben verder geen idee wanneer en of het bij ze gaat gebeuren. Stuk heeft dan ook niets laten weten dat de mensen zich hier vrijwillig voor hebben opgegeven! In de eerste aflevering is het dan ook aan Giel om in te breken bij een huis. Eerst is het aan hem om te scouten, welk huis is het, hoe ga je binnenkomen en kun je uberhaupt wel naar binnen? Nervositeit speelt een grote rol. Het gaat wat worden met Stuktv en Op Eigen Risico! Méér content: In ‘Reageren Op’ reageren Milan en Don Kaaklijn op de grappigste video´s!

Het bericht Stuktv start 2021 met gloednieuwe serie genaamd Op Eigen Risico verscheen eerst op De ContentCorner.

Social media and content channels by Juran Oude Egbrink

decontentcorner.nl

Juran Oude Egbrink Juran Oude Egbrink 1k - 10k
Al je content op één plek!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions