MediaKit: Website Publisher

Publisher: [M]media-Lennart

[M]media-Lennart

Hét mannen en vrouwen netwerk van Nederland | Display advertising, Branded content & Video advertising | 80+ online titels | Ruim 10 miljoen unieke bezoekers per maand

Offered products

  • Article € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
419
Views
962
Domain Authority
64
Trust flow
484
Citation flow
278
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Renault Twingo Electric Electric Intens

a year ago
Is er in Europa nog toekomst voor de kleinste auto's uit het A-segment? Dat is de grote vraag die onder de autofabrikanten speelt. Diverse merken hebben zich al teruggetrokken. Renault doet nog volop mee met de derde generatie Twingo. Maar hoe lang nog? In ieder geval nog drie jaar tot het einde van de levenscyclus. En dus kan de klant de komende jaren een volledige elektrische versie kiezen. De naam Twingo dook bij Renault in het najaar van 1992 voor het eerst op toen het nieuwe model aan de vooravond van de Parijse autosalon uit de hoge hoed werd getoverd. Een slim concept van een compacte stadsauto met de eigenschappen van een mini-ruimtewagen. Als zodanig was de Twingo het kleinste broertje van de Espace. Dat het een groot succes werd, mede dankzij het slimme ruimtegebruik, blijkt wel aan het feit dat de auto pas in 2007 een opvolger kreeg. De meer zakelijke Twingo II beschikt over een volwassen rijgedrag, maar kon door de vormgeving minder mensen bekoren. De huidige Twingo III dateert van het najaar van 2014. De auto staat op hetzelfde onderstel als de Smart Forfour en heeft zodoende de motor tussen de achterwielen. Omdat de Smart al enige jaren in een elektrische versie gemaakt werd, was de aanpassing van de Twingo relatief eenvoudig.

Aiways U5 63 kWh Showroom

a year ago
Al jarenlang proberen Chinese autofabrikanten voet aan de grond te krijgen in de Westerse automarkt. Tot voor kort waren dat pogingen met weinig succes, bijvoorbeeld van het merk Landwind dat met stille trom weer vertrok na een paar botsproeven. Het Chinese Geely pakte het anders aan en kocht gewoon een Europees merk op. Het eveneens Chinese merk SAIC doet met het gereïncarneerde MG ook geen verkeerde zaken in Europa. Een bekende naam doet blijkbaar wonderen. Toch pakt het merk achter onze testauto het op eigen houtje aan. Aiways bestaat pas sinds 2017 en nu al komt de startup met een serieuze aanval op de Europese auto-industrie. Helemaal in de trend van het moment is de eerste telg een flinke elektrische SUV met specificaties die naar meer smaken. Moet de gevestigde orde zich zorgen gaan maken? Dat lees je in deze autotest.

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI DSG-7 R-Line Business+

a year ago
Wat de bestverkochte Volkswagen ter wereld is? Niet een Polo of Golf, maar de Tiguan is het meest in trek. Sterker nog: de SUV laat ook alle andere modellen uit de Volkwagen Groep achter zich. Waar de eerste Tiguan zijn best moest doen om zich in het drukke segment staande te houden, verslaat de Tiguan van de huidige generatie de concurrentie met twee vingers in zijn neus. De Tiguan is met recht de benchmark in zijn klasse. Niet alleen combineert hij gebruiksgemak met een stoere uitstraling, de Tiguan voelt zich in veel kringen op zijn gemak. Zowel de zakelijke als particuliere rijder weet de SUV te waarderen. Toch is het nu tijd voor een lichte opfrisbeurt. Onder het motto never change a winning team zijn de wijzigingen beperkt gehouden. Maar is dat voldoende om de Tiguan ook de komende jaren succesvol te houden? Je leest het in deze autotest!

Social media and content channels by [M]media-Lennart

nl.motorsport.com

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Celebrity-channel
Formule 1-nieuws, foto's, video's en uitslagen. Formule 1-nieuws lees je als eerste op de

autoblog.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Celebrity-channel
Het laatste autonieuws en de heetste autovideo's check je via Autoblog.

fcupdate.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Mega-channel
Voetbalnieuws lees je als eerste op FCUpdate.nl! Uitslagen, Foto's, Video's, Liveverslagen

voetbalflitsen.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Macro-channel
Voetbalflitsen heeft het meest spraakmakende en grappige voetbalnieuws

autozine.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Macro-channel
Autozine is het auto-magazine op Internet met autotests, autonieuws, fora en apps

autowereld.com

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Macro-channel
Autowereld.com biedt dagelijks informatie en vermaak voor de autoliefhebber ✅ Autonieuws ✅

indeleiderstrui.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Macro-channel
Wielernieuws lees je als eerste op indeleiderstrui

groen7.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Mid tier-channel
Duurzaam autonieuws

adversus.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Micro-channel
Alles over fashion en lifestyle voor mannen

rijtesten.nl

[M]media-Lennart [M]media-Lennart Micro-channel
Autotests van modellen die nieuw zijn op de Nederlandse markt. Rijtesten.nl - pure rijerva
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up