MediaKit: Website influencer

Influencer: Minke van der Eijk

Minke van der Eijk

Ik ben Minke, samen met mijn man hebben we een zoon en dochter. Ik blog over geloof, kids en liefde. Mijn kinderen zijn mijn grote inspiratiebron. Ik schrijf over alles wat mij (als thuisblijfmama) bezig houdt m.b.t. (geloofs)opvoeding en hobby's.

3 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
514
Views
297
Domain Authority
510
Trust flow
568
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Zonder overprikkeling lockdown 2.0 door

3 days ago

Had ik eerst nog een beetje hoop dat dit de laatste week zou zijn van het thuis onderwijs, mogen we er nu wel vanuit gaan dat ze nog even thuis zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van die twee schatten en wil ze voor geen goud kwijt. Maar even geen overprikkeling is wel fijn natuurlijk. Ik geef je 7 tips om overprikkeling van jouw en/of je zoon/dochter tegen te gaan.

Het bericht Zonder overprikkeling lockdown 2.0 door verscheen eerst op puurjael.nl.

Mama, wanneer ga jij naar de Here Jezus?

a week ago

Het was een tijdje na het overlijden van mijn oma. De oudste vond het eigenlijk wel mooi. Want wanneer je dood bent ga je naar de Here Jezus. En dat is toch leuk mama?! Waarom we dan toch zo verdrietig zijn wanneer iemand is overleden bleef toch wat vaag. Want als het zo leuk is om daar heen te gaan, waarom gaan we allemaal niet even dan? En waarom zijn we dan zo verdrietig?

Het bericht Mama, wanneer ga jij naar de Here Jezus? verscheen eerst op puurjael.nl.

Fotomomenten vastgelegd in een invulboek

a week ago

Als er iets is wat ik geleerd heb in 2020 is het wel dat ik niet veel meer nodig heb dan mijn familie, eten en een dak boven ons hoofd. Slapen in de open lucht gaat me toch net te ver. Ook met mijn familie samen. Ik zou daar graag meer bij stil staan. Hoe kan dat beter dan door een fotoalbum bij te houden. De fotomomenten ook daadwerkelijk een printen en gebruiken. En laat je dat nu heel goed kunnen combineren met creatief bezig zijn. Onze fotomomenten Ik houdt van creatief bezig zijn. Dat zou ik ook graag meer willen doen. Bij 123invulboekjes hebben ze een fotomomenten invulboek. Ideaal, want zo heb je niet een aantal voorgeschreven pagina’s per maand (zoals met jaarboeken) en je kunt er je eigen gang mee gaan. Voor een kind maken of juist voor opa/oma omdat die xx jaar worden. Of toch ook een jaar boek met alle foto’s van het afgelopen jaar. Waarom fotomomenten bijhouden? Het afgelopen jaar is voorbij gevolgen. Eigenlijk als alle jaren. De kinderen worden groter en alles gaat door. Afgelopen jaar waren de berichten toch vaak wat negatief van aard. Toen ik ging kijken wat we gedaan hadden zag ik dat we zo veel leuke dingen hadden beleefd. Dat wil ik graag meer vast houden. Meer richting het positive gaan. Dat is zo veel fijner dan in het negatieve blijven. Alles voor je fotoboek onder 1 url 123invulboekjes is natuurlijk een webshop. Maar hoe handig is dat, want ze hebben echt van alles. Naast verschillende invulboeken hebben ze ook figuurponsen, stickers en kaartjes bijvoorbeeld om je pagina zo leuk mogelijk te maken. Je hebt het snel in huis (als ze post mee werkt) en je kunt dus ook snel aan de slag met je mooie boek. Alles voor je fotomomenten in 1 shop te bestellen. Maar hoe begin je dan met je fotomomenten? Heb je nu geen idee hoe je moet starten met je fotomomenten boek dan zijn er verschillende manieren. Plak elke week de leukste foto’s op bijvoorbeeld. Gebruik hem enkel voor bijzondere uitjes/vakanties. Of ga elke maand achteraf de mooiste foto’s afdrukken en plak deze in. Je kunt ook aansluiten bij een thema. Ik heb vast een lijstje met thema’s gemaakt: Januari: winter Februari: liefde maart: lente April: opstanding mei: nieuw leven juni: buiten Juli/augustus: zomervakantie september: back to school Oktober: wees het licht November: sinterklaas December: feestdagen/kerst Maak jij al een fotomomenten boek? Wij gaan er in ieder geval mee aan de slag en nemen je mee in onze avonturen.

Het bericht Fotomomenten vastgelegd in een invulboek verscheen eerst op puurjael.nl.

Social media and content channels by Minke van der Eijk

puurjael.nl

Minke van der Eijk Minke van der Eijk 1k - 10k
over geloof, kids en liefde

puurjael

Minke van der Eijk Minke van der Eijk 1k - 10k
Christelijke mamablogger die schrijft over de belevenissen en struggels met opvoeden.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions