MediaKit

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
(unique visitors)
488
Views
971
Domain Authority
866
Trust flow
613
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Roadtrip naar Stockholm

a month ago
Nadat het reisadvies naar Zweden verbeterde begonnen we aan onze roadtrip naar Stockholm! Om eindelijk neefje-lief te ontmoeten.

Medisch op YouTube

a month ago
Medisch op Youtube. Of dat nou informatief, vermakelijk of persoonlijk is. Heerlijk om soms dit soort filmpjes te kijken! Een aantal favorieten.

Boek: De ontdekking van de hemel

2 months ago
Al scrollend door mijn ooit-begonnen-nooit-afgemaakte blogposts vond ik ook deze. Ik las De ontdekking van de hemel al ruim anderhalf jaar geleden, maar de bruikbare quotes stonden nog in de notities van mijn telefoon en mijn geheugen is nog vers genoeg om er wat over te vertellen! De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch Dit boek stond al jaren in mijn boekenkast. Ik had ‘m ooit uit een kringloopwinkel meegenomen (1 euro!) omdat ik Harry Mulisch en de titel herkende. Plus het had van die lekker dunne, soepele, oude bladzijdes. Alles telt mee hè. Toen ik er eind 2018 in begon kreunde menigeen die dat hoorde wat moeilijk. Ook veel van de geschreven reviews op Goodreads, mijn go to boeken site, waren niet heel daverend (al heeft ‘ie 4,17 sterren van de 5). Dat was ietwat ontmoedigend, gezien dit boek bestaat uit 905 bladzijdes en ik over het algemeen boeken waarin ik ben begonnen niet weg leg tot ze uit zijn. Dan is het best jammer als het niet lekker leest. Ja, ja, stom enzo, maar eeuwige hoop op betere pagina’s of een plotselinge connectie met het verhaal. Of gewoon het kunnen afstrepen van het boek in kwestie! Voor […]

Channels by Sarah Smit

sarahsmit.nl

Sarah Smit Sarah Smit 0 - 5k
Cystic Fibrosis, Reizen, Inspiratie, blablabla
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions