Influencer media kit of Allan Prosetiko

Allan Prosetiko

Allan Prosetiko

1k - 10k

In Comfortfood Adventures neem ik je als foodvlogger mee langs een verscheidenheid aan chefs, ondernemers en bijzondere mensen die hun meest geliefde comfortfoodrecept delen.


allanprosetiko

Statistics for the biggest channel
Subscribers
456
Views
264
Interactions
368
Last updated: 2 weeks ago
@allanprosetiko
In Comfortfood Adventures neemt foodvlogger Allan Prosetiko je mee langs een verscheidenheid aan chefs, ondernemers en bijzondere mensen die hun meest geliefde comfortfoodrecept delen. Allan is horecaondernemer in hart en nieren. Hij leerde al op jonge leeftijd koken van zijn vader, die hij ‘the real chef’ noemt. Toen hij besloot een foodtruck te beginnen, vond hij zijn echte passie voor koken en eten. I Love SuriFood was de eerste – en lange tijd ook de enige – Surinaamse foodtruck van Nederland. Allan’s foodtruck stond niet alleen op de grote muziekfestivals, maar ook op foodtruckfestivals zoals Trek en Rollende Keukens. Het werd algauw een succes: die eerste truck groeide uit tot een foodtruck-keten die Allan in 2018 verkocht. Tegenwoordig is Allan foodvlogger, brand ambassador en culinair consultant Surinaamse keuken. Hij is een man met een missie: hij wil exotische smaken en gerechten toegankelijker maken voor het brede publiek.

Prices

Subscribers
948
Views
18
Interactions
573
Engagement
218
Posts
878
Likes
213
Verified
443
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service