MediaKit | Influencer

Andrea de Jong

Andrea de Jong

0 - 1k

Ik ben Andrea, moeder van een zoon en dochter en zwanger ons derde kindje. Op mijn blog kan je lezen over ons leven in Hongarije, het rondreizen in een camper, zoektocht naar onze droomplek, thuisonderwijs, natuurlijk ouderschap en alles wat mij bezig houdt.

Collab
happymamalife.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
541
Views
855
happymamalife.nl
Mijn blog gaat over natuurlijk ouderschap, thuisonderwijs, reizen met de camper, kinderen, emigreren en veel in het buitenland zijn. Ik schrijf over alles wat mijn interesse heeft op dat moment. Soms tips over het kopen van een huis in het buitenland(Hongarije), dan een blog over het reizen in een camper met jonge kinderen(Over producten, leuke plekjes, maar ook informatief over b.v. welk internetbundel/ mobiel abbo het handigste is in het buitenland) , natuurlijk ouderschap en de komende tijd vooral veel over thuisonderwijs ( tips, benodigdheden, speelgoed, spellen en boekentips). Verder zo nu en dan over onze huisdieren en de weg naar zelfvoorzienend leven.
Collab
Unique Visitors
635
Views
450
Verified
87
Domain Authority
345
Trust flow
151
Citation flow
314
TF/CF
767

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Een foto op textielposter – Review studentendrukwerk

a year ago

Toen ik een mail kreeg van studentendrukwerk binnen kreeg met de vraag of ik iets van hun webshop wilde testen hoefde ik niet lang na te denken. Dat de site studentendrukwerk.nl heet betekend niet dat ze alleen producten voor studenten verkopen. Ik zit al ruim 10 jaar niet meer op school en ze hebben zoveel … Verder lezen Een foto op textielposter – Review studentendrukwerk

Het bericht Een foto op textielposter – Review studentendrukwerk verscheen eerst op Happymamalife.

Wat te doen bij hoge koorts tijdens een hittegolf?

2 years ago

Note: Deze blog schreef ik in 2019 toen we voor het eerst te maken kregen met extreme temperaturen tijdens een hittegolf en koorts. Twijfel je om de gezondheid van je kind neem dan altijd contact op met je huisarts! Liever een keer teveel gebeld dat te weinig. Afgelopen week is het in heel Europa erg … Verder lezen Wat te doen bij hoge koorts tijdens een hittegolf?

Het bericht Wat te doen bij hoge koorts tijdens een hittegolf? verscheen eerst op Happymamalife.

Mijn 6 must-haves items tijdens het reizen

2 years ago

Als je op reis gaat kom je er pas achter wat echt onmisbaar is tijdens het reizen. Voor mij zijn de onderstaande items echt heel fijn om te hebben als je gaat reizen.  1. Keycord De eerste beste dag dat ik alleen was met de kinderen zat ik moeilijk te doen met de sleutel van … Verder lezen Mijn 6 must-haves items tijdens het reizen

Het bericht Mijn 6 must-haves items tijdens het reizen verscheen eerst op Happymamalife.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit