MediaKit | Influencer

Meubeltrack

Meubeltrack

2 reviews

10k - 50k

Meubeltrack is hét online inspiratie platform voor interieur met een breed aanbod aan meubels en woonaccessoires. Laat je inspireren!

Collab
meubeltrack.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
150
Views
947
Domain Authority
96
meubeltrack.nl
Meubeltrack is hét online meubelplatform van Nederland, met een breed aanbod van meubels op het gebied van wonen. Variërend van meubels voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer tot voor in de tuin. In samenwerking met online en offline winkels worden deze producten aangeboden. Voor meer informatie over een specifiek meubel kunt u zich richten tot de aanbieder van het betreffende meubel. Naast het productaanbod is er tevens uitgebreide informatie en inspiratie te vinden op het gebied van wonen. Informatie over meubels, accessoires en wooninrichting. Op de merkenpagina is in samenwerking met de individuele merken informatie te vinden over het merk, zoals de historie, filosofie, designers, nieuws en de huidige collectie.
Collab
Unique Visitors
406
Views
485
Verified
629
Domain Authority
595
Trust flow
70
Citation flow
635
TF/CF
477

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 14%
Norway - 1%
Germany - 1%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up