MediaKit | Influencer

besa vids

besa vids

1k - 10k

Snel groeiende youtuber met het spel farming simulator. Active communitie op discord met vooral mensen met een agrarische interesse.

Collab
@besavids

Statistics for the biggest channel
Subscribers
791
Views
815
Interactions
979
@besavids
Moi allemaal, Hier een Drent die graag Farming simulator en andere games speelt. Er is geen vast uploadschema maar ik probeer in ieder geval minimaal 1x per week een nieuwe video online te zetten. Kwaliteit gaat voor kwantiteit dus mocht ik iets langer nodig zijn voor het maken van een video dan neem daar ook de tijd voor. Naast de video's zal er ook af en toe een livestream zijn. kijk ook even op mijn socials en voor downloads kan je het best naar mijn discord gaan. SOCIALS: facebook: https://www.facebook.com/besavids instagram: https://www.instagram.com/besa_vids/ discord: https://discord.gg/besavids twitch: https://www.twitch.tv/besa_vids media kit: https://mediakit.adshot.io/u/besa_vids Als laatste natuurlijk. Klik eem op het duimpje en de abonneer knop als de video's een beetje bevallen. Groeten, Besa
Collab

Prices

Subscribers
943
Views
959
Interactions
808
Engagement
562
Posts
279
Likes
623
Verified
890

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 85%
Belgium - 14%
Austria - 0%
Slovenia - 0%
Germany - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up