Publisher media kit of Boženka Vermeulen

Boženka Vermeulen

Boženka Vermeulen

1k - 10k

Ik ben de oprichter van Animeazing.nl. Ik kijk Japanse anime en beoordeel ze in recensies op de website. Ik weet waar fans van anime geïnteresseerd in zijn.


animeazing.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
329
Views
565
animeazing.nl
Begonnen als blog door een anime fan, is Animeazing.nl een snelgroeiende website die aan het transformeren is tot een online magazine waar alles te vinden is over anime en manga uit Japan. Van recensies over de laatste films en series tot uitgebreide informatieve artikels waarin lezers meer kennis kunnen ophalen over dit coole niche onderwerp. Razendpopulair onder jongeren, die naast anime vaak ook geïnteresseerd zijn in games en popcultuur in zijn algemeenheid.
Unique Visitors
665
Views
192
Verified
503
Domain Authority
19
Trust flow
676
Citation flow
578
TF/CF
486

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Met deze drie apps kun jij onderweg anime kijken

a month ago

Onderweg anime kijken: Netflix VS Crunchyroll VS HiDive!

Het bericht Met deze drie apps kun jij onderweg anime kijken verscheen eerst op Animeazing.nl.

Slam Dunk: de manga die mensen laat basketballen

a month ago

Komende week gaat de langverwachte anime film ‘The First Slam Dunk’ in première, gebaseerd op één van de populairste manga aller tijden. ‘Slam Dunk’ heeft wereldwijd veel mensen geïnspireerd om te gaan basketballen, hoewel de serie in Nederland minder bekend is. Daarom wil ik enkele feiten over deze legendarische serie met je delen. Na lang wachten kwam in 2022 eindelijk ‘The First Slam Dunk’ uit in Japan, waar het de Japan Academy Prize voor beste animatie won. Die prijs is te vergelijken met de Amerikaanse Oscars. Vanaf 27 juli 2023 is de film ook te zien in de Nederlandse bioscopen....

Het bericht Slam Dunk: de manga die mensen laat basketballen verscheen eerst op Animeazing.nl.

OSHI NO KO al anime van het jaar?

2 months ago

“OSHI NO KO” volgt het verhaal van popster Ai Hoshino en de mensen wiens leven door zijn beïnvloed. Japanse idolen zoals zij hebben miljoenen fans. Ook buiten Japan worden ze steeds populairder. Mede dankzij anime natuurlijk. Ook dit is een serie over Japanse idols, maar heeft een hele unieke twist. Voor mij kwam het als een verrassing dat de anime uitgroeide tot hét fenomeen van dit voorjaar. Ik zou de anime bijna links laten liggen. Pas toen ik enthousiaste berichten zag op social media, liet ik me verleiden om de eerste aflevering te kijken. Die duurt wel anderhalf uur. Een...

Het bericht OSHI NO KO al anime van het jaar? verscheen eerst op Animeazing.nl.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service