Influencer media kit of Cathy Claeys

Cathy Claeys

Cathy Claeys

10k - 50k

Ik ben Cathy, 39jaar. Na een aantal gezondheidsproblemen leerde ik meer en meer te genieten van de kleine dingen. Een bloem, vlinder, groente uit de moestuin,...en een gezonde dosis verwondering. Meer heb ik eigenlijk niet nodig om een warm gevoel te krijgen. En dat deel ik graag met anderen!


genietenvandekleinedingen

Statistics for the biggest channel
Followers
16
Interactions
985
Engagement
487
Last updated: 3 days ago
genietenvandekleinedingen
Hey, ik ben Cathy, 40 jaar, gehuwd en mama van 2 kindjes. Na een aantal gezondheidsproblemen leerde ik dankbaar te zijn om de kleine dingen om me heen. Samen met mijn man en kindjes ga ik op ontdekking in de moestuin/tuin op zoek naar geluk op kleine schaal. Niets is vanzelfsprekend, verwondering over een bloem, een plant, een groente uit de moestuin, de kippen, cavia's, een nieuw projectje... geeft me een goed gevoel dat ik graag met jullie wil delen!

Prices

Followers
279
Interactions
746
Engagement
597
Posts
540
Last updated: 3 days ago

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service