Influencer media kit of Elke Steenhuis

Elke Steenhuis

Elke Steenhuis

5 reviews

10k - 50k

Ik ben Elke, moeder van 2 heerlijke mannen en wonend in het mooie Drenthe. Eigenlijk precies de doelgroep die ik wil aanspreken, de moeder van Drenthe dus. Ik schrijf over uitjes in de provincie en over mijn eigen leven als moeder. Daarnaast heb ik een 'weggeefkast' aan huis.


Successful LinkPizza collaborations: 26
elkeblogt.net

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
822
Views
69
elkeblogt.net
Ik ben mamablogger voor de Drentse mama. Mijn blogsite bevat persoonlijke verhalen, eerlijke blogs en leuke uitjes. Ik ben ontzettend trots op mijn opgebouwde bereik en volgers en ben dan ook selectief in samenwerkingen. Met een hobby in fotografie en mijn drang naar perfectie ga ik in mijn blogs voor kwaliteit.
Unique Visitors
596
Views
951
Verified
419
Domain Authority
610
Trust flow
601
Citation flow
343
TF/CF
11

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

5 originele ideeën voor een magische sfeer in de kinderkamer

4 days ago

Als ouder is het een uitdagende taak om de kinderkamer te transformeren in een betoverende plek waar je kleintje zich helemaal thuis voelt. Gelukkig is het decoreren soms ook een bron van plezier en creativiteit terwijl het de ruimte functioneel en uitnodigend maakt. Van sprookjesachtige muurschilderingen tot glow-in-the-dark sterren…Nood aan inspiratie? De volgende vijf originele ... lees meer .. "5 originele ideeën voor een magische sfeer in de kinderkamer" »

Het bericht 5 originele ideeën voor een magische sfeer in de kinderkamer verscheen eerst op Elkeblogt.

5 tips voor een industrieel Scandinavisch interieur

4 days ago

Een Scandinavisch interieur blijft een echte trend. Deze stijl heeft dan ook vele voordelen: je geniet zowel van de strakke look als van het functionele en ruimtelijke aspect van dit type inrichting. Hou je van het minimalistische, traditionele Scandinavische maar ook van een industrieel interieur? Volg dan mijn 5 beste tips voor een industrieel Scandinavisch ... lees meer .. "5 tips voor een industrieel Scandinavisch interieur" »

Het bericht 5 tips voor een industrieel Scandinavisch interieur verscheen eerst op Elkeblogt.

Sophia is een kind met epilepsie || Powerkids

5 days ago

Wanneer Sophia 2 jaar is schrikt haar moeder van gebonk in haar bedje. Al snel blijkt dat haar dochter epilepsie heeft. Hoe gaat het als je een kind met epilepsie hebt? In de reeks ‘Powerkids’ komen de ouders aan het woord. Geschreven door de mama van Sophia: Het is een gewone zomeravond in 2016. Onze ... lees meer .. "Sophia is een kind met epilepsie || Powerkids" »

Het bericht Sophia is een kind met epilepsie || Powerkids verscheen eerst op Elkeblogt.

Wehkamp.nl | Damesmode & babykleding

Findability
9 months ago
jij ook bedankt!

Sitly - vind online een oppas in de buurt

Findability
4 years ago
Dank voor de fijne en snelle samenwerking!

Zakelijke rekening, handig?

4 years ago
Mooi geschreven artikel en prettige communicatie.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service