Influencer media kit of Emie Budde

Emie Budde

Emie Budde

1k - 10k

Hoi! Ik ben Emie, 27 jaar oud en een echte beauty-fanaat. Daarnaast ben ik in februari 2022 mama geworden en blog ik dus ook over het moederschap. Ik ben eerlijk en enthousiast, dit straalt ook door in mijn blogs.


emiebudde.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
940
Views
342
Last updated: 2 weeks ago
emiebudde.com
Ik ben Emie Budde; een echte beauty-fanaat die ook nog eens van schrijven houdt. Op mijn beauty-blog schrijf ik graag over make-up, haarspullen en gezichtsverzorging. Maar ook over onderwerpen als anticonceptie en menstruatie mag ik graag schrijven omdat ik van mening ben dat hier nog niet genoeg over gepraat wordt - terwijl er veel interesse is! Daarbij ben ik een moeder en schrijf ik dus ook mommyblogs. Alsof dat niet genoeg is, ben ik ook nog eens gek op gamen en mag ik daar ook graag over schrijven. Het is veel, ik weet het. Mijn interesse en enthousiasme zijn groot. Naast mijn blog ben ik werkzaam als Content Marketeer. Hierdoor heb ik veel verstand van SEO, adverteren op social media en content marketing. Bij mijn blogs houd ik ook rekening met SEO, zodat de blogs snel en goed gevonden worden. Mocht je dus een interessant product hebben voor mijn blog, laat het weten! Ik help je graag verder.
Unique Visitors
765
Views
772
Verified
622
Domain Authority
803
Trust flow
570
Citation flow
370
TF/CF
936
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

De Sims 4 Te Huur tot Te Duur Challenge #1 – lekker in containers duiken

2 months ago

In mijn nieuwe ‘Te Huur tot Te Duur’-challenge daag ik mezelf uit om van 0 simoleons naar een vastgoedimperium te werken. Dit doe ik door, jawel, huurbaas te worden. In deze eerste aflevering is het alleen eerst zaak dat we genoeg geld hebben om zélf een fatsoenlijk onderdak te krijgen. Kijk je mee? Eerste aflevering […]

The post De Sims 4 Te Huur tot Te Duur Challenge #1 – lekker in containers duiken appeared first on Emie Budde.

Plumbella’s Random Build Generator: challenge jezelf in de Sims 4!

2 months ago

Heb jij al gehoord van Plumbella's bouwchallenge? Met een Random Build Generator wordt er voor jou bepaald wat je moet maken. Lees hoe het werkt en hoe mijn ervaring was.

The post Plumbella’s Random Build Generator: challenge jezelf in de Sims 4! appeared first on Emie Budde.

Frisse make-up voor als je moe of ziek bent

9 months ago

Even vooropgesteld: als jij je niet fit voelt, duik dan als het kan lekker je nest in en maak je vooral niet druk om hoe je eruitziet. Maar goed, we hebben allemaal wel eens dat je toch écht onder de mensen moet zijn en je je dan net wat fijner voelt met een likje make-up. […]

The post Frisse make-up voor als je moe of ziek bent appeared first on Emie Budde.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service