Influencer media kit of Evelien van Pelt

Evelien van Pelt

Evelien van Pelt

150k - 500k

Evelien is een super fit model en topsporter, die ook nog eens moeder is, bekend van TV Fitness Diaries. Op haar kanalen vind je alles over sport en voeding, ondernemerschap, modeling, lifestyle, spiritualiteit, reizen en beauty and fashion.
Evelien combineert dit alles met passie en liefde!


eveliennellen

Statistics for the biggest channel
Followers
169
Interactions
541
Engagement
848
Last updated: a week ago
eveliennellen
Evelien is een super fit model en topsporter, die ook nog eens moeder is van een dochter van 12 jaar. Op het kanaal vind je alles over sport en voeding, ondernemerschap, modeling, lifestyle, spiritualiteit, reizen en beauty and fashion. Evelien heeft ook een prachtig paard, waar je ook een hoop van terug ziet. Daarnaast is Evelien een prof top sporter die meedoet op het allerhoogste niveau in de fitness branche, meerder malen Nederlands kampioen, Europees en Vice Wereld kampioen. Ze heeft erg trouwe fans, die tussen de 20 jaar en 45 jaar schommelen. Evelien is een inspiratie voor velen, omdat ze een gezin, met (top) sporten, modeleren en een goed lopende business combineert en wil laten zien dat je als vrouw ook heel succesvol kunt zijn, zolang je maar je hart volgt en doet wat jou gelukkig maakt.
Followers
303
Interactions
433
Engagement
34
Posts
693
Likes
936
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service