Influencer MediaKit of Evelien van Pelt

Evelien van Pelt

Evelien van Pelt

150k - 500k

Evelien is een super fit model en topsporter, die ook nog eens moeder is, bekend van TV Fitness Diaries. Op haar kanalen vind je alles over sport en voeding, ondernemerschap, modeling, lifestyle, spiritualiteit, reizen en beauty and fashion. Evelien combineert dit alles met passie en liefde!

eveliennellen

Statistics for the biggest channel
Followers
353
Interactions
707
Engagement
390
eveliennellen
Evelien is een super fit model en topsporter, die ook nog eens moeder is van een dochter van 12 jaar. Op het kanaal vind je alles over sport en voeding, ondernemerschap, modeling, lifestyle, spiritualiteit, reizen en beauty and fashion. Evelien heeft ook een prachtig paard, waar je ook een hoop van terug ziet. Daarnaast is Evelien een prof top sporter die meedoet op het allerhoogste niveau in de fitness branche, meerder malen Nederlands kampioen, Europees en Vice Wereld kampioen. Ze heeft erg trouwe fans, die tussen de 20 jaar en 45 jaar schommelen. Evelien is een inspiratie voor velen, omdat ze een gezin, met (top) sporten, modeleren en een goed lopende business combineert en wil laten zien dat je als vrouw ook heel succesvol kunt zijn, zolang je maar je hart volgt en doet wat jou gelukkig maakt.
Followers
209
Interactions
93
Engagement
759
Posts
86
Likes
452

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Evelien van Pelt

0/5000