Influencer media kit of Fleur Lieverst

Fleur Lieverst

Fleur Lieverst

1k - 10k

Theeleut, plant-lover, teckelgek, fitchick, professioneel overdrijver, Instagram-nerd, semi-student en ondernemer. Dat is hoe ik mijzelf zou omschrijven in een paar woorden. Schrijven en mooie kiekjes maken is wat ik het liefste doe. Deze passies breng ik samen op mijn blog en Instagrampagina.


fleurien

Statistics for the biggest channel
Followers
632
Interactions
244
Engagement
907
fleurien
Instagram is voor mij de plek waar ik mijn passies kan combineren. Namelijk fotograferen en schrijven. Op mijn feed vind je de mooie kiekjes die ik schiet. In mijn captions deel ik persoonlijke ervaringen of geef ik tips over het inzetten van social media. Wat mij anders maakt dan de meeste Instagrammers, is dat ik ook in mijn Stories zeer actief ben. Eigenlijk zou je het een soort van vloggen kunnen noemen. Ik neem mijn 'online vrienden' mee in mijn dagelijks leven, Daarbij laat ik naast alle dingen die goed gaan, ook de dingen zien die minder leuk zijn. Oprechter dan dat krijg je het niet en dat zie je terug in mijn interactie. Dat is meteen de reden dat ik mijn volgers eerder als online vrienden beschouw. Door deze oprechte connectie heb ik inmiddels actieve community opgebouwd, waardoor ik elke dag met veel plezier actief ben op Instagram.

Prices

Followers
925
Interactions
377
Engagement
694
Posts
106

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service