Influencer media kit of Fleur Lieverst

Fleur Lieverst

Fleur Lieverst

1k - 10k

Theeleut, plant-lover, teckelgek, fitchick, professioneel overdrijver, Instagram-nerd, semi-student en ondernemer. Dat is hoe ik mijzelf zou omschrijven in een paar woorden. Schrijven en mooie kiekjes maken is wat ik het liefste doe. Deze passies breng ik samen op mijn blog en Instagrampagina.


fleurien

Statistics for the biggest channel
Followers
390
Interactions
160
Engagement
843
Last updated: 3 years ago
fleurien
Instagram is voor mij de plek waar ik mijn passies kan combineren. Namelijk fotograferen en schrijven. Op mijn feed vind je de mooie kiekjes die ik schiet. In mijn captions deel ik persoonlijke ervaringen of geef ik tips over het inzetten van social media. Wat mij anders maakt dan de meeste Instagrammers, is dat ik ook in mijn Stories zeer actief ben. Eigenlijk zou je het een soort van vloggen kunnen noemen. Ik neem mijn 'online vrienden' mee in mijn dagelijks leven, Daarbij laat ik naast alle dingen die goed gaan, ook de dingen zien die minder leuk zijn. Oprechter dan dat krijg je het niet en dat zie je terug in mijn interactie. Dat is meteen de reden dat ik mijn volgers eerder als online vrienden beschouw. Door deze oprechte connectie heb ik inmiddels actieve community opgebouwd, waardoor ik elke dag met veel plezier actief ben op Instagram.

Prices

Followers
753
Interactions
76
Engagement
465
Posts
453
Last updated: 3 years ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service