MediaKit | Influencer

Fleur Miller

Fleur Miller

10k - 50k

Ik ben Fleur, geboren in 1985, woonachtig in Utrecht, getrouwd, moeder van drie kinderen ('08, '11 en '14) en ik blog over creatieve ideeën voor moeders en kinderen. Inspiratie en ideeën over spelen, gamen, activiteiten en knutselen met kinderen, DIY's, recepten, feestjes en gratis printables.

Collab
mizflurry.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
759
Views
554
Domain Authority
185
mizflurry.nl
34 jaar | uit Utrecht | Digitale Communicatie | getrouwd | moeder van 3 | blogt over creatieve ideeën voor moeders en kinderen Op mijn blog schrijf ik over dingen die ik leuk vind en dat zijn er nogal wat; bijvoorbeeld berichten over leuke dingen voor moeders, zoals DIY’s, recepten, feestjes, haakpatronen, beauty en rockabilly/vintage stijl. Nu is het tijd om herinneringen te maken voor later, daarom probeer ik veel samen met mijn kinderen te spelen. Een gedeelte daarvan lijkt mij ook interessant genoeg voor mijn blog, dus daar komt leuke dingen doen met je kinderen uit voort, met posts over onder andere speelideeën, knutselen en activiteiten voor kinderen. Ook maak ik leuke en handige printables.
Collab
Unique Visitors
391
Views
6
Verified
898
Domain Authority
331
Trust flow
508
Citation flow
755
TF/CF
196

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 80%
Belgium - 16%
United States - 1%
Germany - 1%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Pikmin 3 Deluxe - samenwerken op de Nintendo Switch

a year ago

Vandaag is Pikmin 3 Deluxe uitgekomen voor de Nintendo Switch. Pikmin 3 voor de Wii U is een van onze lievelingsspellen hier thuis. Vooral mijn oudste zoon Ewan heeft het spel veel gespeeld. En ook mijn man en ik hebben regelmatig periodes gehad dat we samen de missies speelden. Je moet dan echt samenwerken om een de missie uit te spelen en qua tijd en moeilijkheidsgraad zat dat voor ons bij Pikmin 3 precies op het juiste niveau.

Ook de Bingo Battles zijn hier populair. Zo populair zelfs dat we een spel om de tafels van vermenigvuldigen te oefenen hierop gebaseerd hebben. De Bingo Battle-optie zit ook nog in de nieuwe versie.


Over Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe is niet zomaar een avontuur. In deze game voer je het bevel over een crew van drie verkenners en een leger schattige Pikmin, waarmee je reusachtige, insectachtige wezens moet verslaan en puzzels moet kraken om te overleven. Nadat je bent neergestort op een vreemde planeet, verken je weelderige omgevingen, zoals de besneeuwde Distant Tundra, de Twilight River en de Garden of Hope, allemaal wemelend van de wonderlijke en formidabele levensvormen.
Verbeteringen ten opzichte van Pikmin 3 (Wii U-versie)

Pikmin 3 Deluxe heeft een aantal verbeteringen ondergaan, waardoor het spel makkelijker te spelen is, ook voor jongere kinderen en niet zulke ervaren gamers. Ik heb alleen nog maar een missie in de demo gespeeld, maar er waren daar al twee grote verbeteringen waar ik blij van werd; het is makkelijker geworden om Pikmin ergens op af te sturen en de rest van de Pikmin ondertussen bij je te houden. En als de tijd op is bij een missie heb je nu de mogelijkheid om het level af te maken in de "after hours". Dat laatste is een optie die ik al vele malen wenste te hebben tijdens het spelen van Pikmin 3. 

Een andere verbetering waar ik zeer enthousiast over ben, is dat het verhaal nu ook met twee spelers te spelen is! Bij de oude versie was dit alleen maar te spelen door een persoon. En zoals je al kon lezen vind ik het juist leuk om dit spel samen te spelen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om dit uit te proberen, maar ik weet wel wat ik komend weekend ga doen!

Ook is het spel nog uitgebreid met side missions. Daar ben ik ook erg benieuwd naar. Ewan had het spel vooruitbesteld  en hij is gisteravond extra vroeg naar bed gegaan, heeft zijn wekker om 5:00 uur gezet, zodat hij vanmorgen voor school al kon spelen. Hij heeft al de side missions al wel geprobeerd en vond ze leuk. Je kunt er geld verzamelen.

Ik ben dus erg enthousiast en benieuwd naar deze nieuwe versie van Pikmin 3. We wachten eerlijk gezegd al jaren op het vervolg, Pikmin 4 en waren eerst een beetje teleurgesteld toen de deluxe-versie werd aangekondigd. Maar na het spelen van de demo waren we toch weer erg enthousiast. Nadat ik meer gespeeld heb, zal ik dit bericht aanvullen, maar als jullie thuis een Switch hebben kan ik dit spel al wel tippen. Je kunt het onder andere kopen via bol.com of in de Nintendo eShop.


*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of YouTube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 
Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldE-mail * *


Voornaam * *


Soort nieuwsbrief
  • MizFlurry (Creatieve ideeën voor moeders en kinderen)
Afkoelen met een watergevecht doe je zo

2 years ago
Bijna iedere zwoele zomeravond is het verderop bij ons in de straat raak: een gigantisch watergevecht tussen de kinderen uit de buurt. Iedereen komt daar werkelijk drijfnat vandaan. Deze watergevechten ontstaan niet in de laatste plaats door een gezellige buurman, die elke warme avond zijn plantjes in de voortuin van water voorziet en daarna een hele tijd de kinderen ;) Het is een soort traditie geworden. Hij staat zelf ook in zijn zwembroek en de kinderen proberen hem nat te spuiten met waterpistolen, terwijl hij de tuinslang bedient. 


NB  De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Watergevechten horen bij de zomer. De eerste kledder water is koud en schrikken, maar op een gegeven moment kan het je niet meer schelen. Ik herinner me watergevechten als kind én volwassene.  Als kind in de buurt, maar ook later met mijn zussen en zwagers in de tuin van mijn ouders. 
Voor een goed watergevecht heb je geeneens supersonische waterpistolen nodig. Een paar grote emmers kunnen het ook al geweldig goed doen. En het is natuurlijk helemaal geweldig als er ook een zwembadje in de tuin staat, waar iemand op een gegeven moment ingegooid kan worden. (Dit is ook een goede zet om een watergevecht te beginnen.) Wil je een goed watergevecht houden? Dan heb je meerdere opties. Ik zet ze in deze blog voor je op een rij.
Iedere zomer  heeft minstens één watergevecht nodigEen watergevecht is typisch zo'n activiteit die je iedere zomer minstens een keer gedaan moet hebben. Het hoort gewoon bij opgroeien. Een watergevecht bestaat niet alleen maar elkaar elkaar nat schieten met een pistool. Er zijn zoveel meer opties. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in teams tegen elkaar te strijden of juist ieder voor zich (als je met meerdere personen speelt).

Waarom watergevechten?Watergevechten zijn gewoon hartstikke leuk. Het is lang niet altijd mogelijk om een watergevecht te houden, omdat het weer natuurlijk mee moet werken. De temperatuur moet een behoorlijk hoogte hebben om te voorkomen dat de deelnemers wegkleumen. Maar op hoogzomerse dagen is het een heerlijke manier om af te koelen. Het is een beetje zoals spelen met sneeuw in de winter, al komt het gelukkig zeker iedere zomer wel een paar keer voor dat de omstandigheden perfect zijn voor een watergevecht (in tegenstelling tot de sneeuw). 
Watergevechten zorgen voor mooie herinneringen. Ik durf te wedden dat je zelf ook nog wel een episch gevecht kunt herinneren (en zo niet, dan is het hoog tijd om die herinnering alsnog te maken, mét je kind(eren)). Daarnaast is het een lekker actieve buitenspeel-activiteit en helpt het kleinere kinderen met watervrij worden. Genoeg redenen om regelmatig een gevecht te houden, toch?
De regelsWelke regels? Het is gewoon de bedoeling dat iedereen zo nat mogelijk wordt! Tegenwoordig is het wel even handig om te checken of er geen smart watches of andere wearables gedragen worden. Ook telefoons of andere elektrische apparaten worden het best even weggelegd, anders kan het een duur geintje worden.
Soms kan het handig zijn om af te spreken of en in welke teams er gespeeld wordt, maar meestal zal dit ook vanzelf gaan. Een andere optie is natuurlijk ieder voor zich! (Maar als je een volwassene in een zwembadje wil gooien, is het vaak wel handig om samen te werken.)
Je kunt natuurlijk van tevoren afspreken om een watergevecht te houden. Maar veel watergevecht en ontstaan spontaan en dat is juist ook heel leuk. Bijvoorbeeld door iemand in het water te gooien (met kleren aan) of door een beker water over iemand heen te gooien. 
Materialen watergevechtDe materialen in onderstaande opsomming zijn allemaal te gebruiken in een watergevecht. Afzonderlijk, maar vaak werkt een combinatie juist het best. En het is natuurlijk ook afhankelijk van de situatie: hoe warm is het en hoe oud zijn de deelnemers? Mix en match en maak het ultieme watergevecht voor jouw gezelschap.EmmersEmmertjes uit de zandbak zijn een idee, maar hier gaat niet zoveel water in. Wel een goede optie voor kleinere kinderen, want deze gevulde kleine emmers zijn niet zo zwaar. Voor het echte werk gebruik je liever grote huishoudemmers. De emmers kun je vullen bij een kraan of in een zwembad. Vervolgens kan de emmer in z'n geheel over iemand heen gekieperd worden of gebruikt worden om spuiten en sponsen van munitie te voorzien. 
WaterpistolenPistolen horen bij gevechten, dus dat een waterpistool bij een watergevecht hoort, is niet zo vreemd. Waterpistolen komen in allerlei soorten en maten. Hou er rekening mee dat er ook nog water in het pistool gaat en dat dit voor kleine kinderen al gauw vrij zwaar kan zijn. Kleine kinderen betekent dus kleine pistolen. Of deze gave Buzz Lightyear-set:
Zorg ervoor dat de pistolen buiten bijgevuld kunnen worden, tenzij je het geen probleem vindt als het binnen een waterballet wordt (en vaak heel glad). Bijvoorbeeld bij een buitenkraan, tuinslang of zwembad. Een babybadje is vaak ook groot genoeg om een waterpistool in bij te vullen.
Zelf ben ik fan van de NERF Supersoakers. Deze zijn van goede kwaliteit en gaan zeker wel een paar zomers mee, ook al is je kind er misschien niet zo voorzichtig mee. Daarnaast zijn ze makkelijk te bedienen en spuiten ze lekker ver. 
Fortnite Supersoakers
En wist je dat ze ook Fortnite uitvoeringen hebben? Wij hebben twee van deze blauwe Fortnite Supersoakers en die bevallen goed. Er kan flink wat water in het reservoir en ze spuiten ver. De paarse blaster (HC-E) spuit niet zo ver en eigenlijk maar een lullig straaltje. De RL hebben we ook, maar dat is een waterspuit en die moet je dus de hele tijd bijvullen (en ver weg van de zandbak houden..). Hij spuit wel lekker ver.
SpuitenOver spuiten gesproken; dat is dus een andere optie. Mijn ervaring is dat dit het best werkt als iedereen een spuit heeft. Degene die de spuit gebruikt, heeft in ieder geval toegang tot een waterbron nodig zoals een emmer of zwembad. Waterspuiten kun je ook in een zwembad, recreatieplas of de zee gebruiken.
SponsenGewone huishoudelijke sponsen zijn leuk voor een waterspelletje, maar voor een watergevecht heb je eigenlijk speciale ballen nodig. Deze zuigen zich vol met water, maar komen toch niet al te hard aan als je hem tegen iemand aan gooit. Ze geven wel lekker wat water af. Ik vind dit vooral een makkelijke optie, als ik geen zin heb om waterballonnen te vullen bijvoorbeeld (ze zijn ook beter voor het milieu) en er geen zwembad staat. Eigenlijk heb je hiervoor alleen een emmer nodig. Ook leuk om over te gooien en geschikt voor als het niet zo heel warm is.
Ze zijn ook geschikt voor kinderen die de straal uit een waterpistool niet zo fijn vinden. Deze sponsen geven een natte plek, maar niet een hele grote splash. Wellicht mooi om mee te beginnen als je kindje nog niet zo dol is op water. 
WaterballonnenOp een of andere manier onweerstaanbaar voor kinderen; waterballonnen. Meestal doen we dit maar een keer per jaar, omdat ik altijd een hele tijd bezig ben met vullen en knoopjes maken en we zó door onze voorraad heen zijn. Alhoewel je daar tegenwoordig ook oplossingen voor hebt in de vorm van zelfsluitende waterballonnen en trosjes ballonnen die je in één keer kunt vullen. 
Met waterballonnen kun je natuurlijk overgooien en een frisse verrassing krijgen als dat mis gaat. Maar ze zijn uiteraard ook te gebruiken als bommen tijdens een watergevecht.


ZwembadEen zwembad is een handig element bij een watergevecht. Om pistolen, emmers, sponsen en spuiten te vullen, maar ook als ultieme natmaker als het lukt om iemand helemaal in het water te krijgen. Het zwembad wordt al gauw een strategisch punt in het gevecht, want op een gegeven moment is het nodig om bij te vullen. Als de tegenpartij nog wel munitie heeft en een goede plek dichtbij het zwembad kan dat vrij lastig worden..
TuinslangVoor echt hete dagen is de tuinslang geweldig. Het liefst een tuinslang met spuitpistool, want die kan gemakkelijk aan en uit gezet worden. Als je geen spuitpistool hebt, kun je met behulp van je duim de straal toch een stuk verder laten komen door hem voor de straal te houden.
WaterkanonWij hebben ook een tijdje dit waterkanon gehad, dat je aansluit op een tuinslang. Geweldig ding voor epische gevechten, maar onze tuin was er eigenlijk wat te klein voor. De jongens hebben wel een keer een hele leuk middag met de kleinkinderen van de buren gehad met dit ding. Zij hadden een tuinslang tot hun beschikking en door de schutting konden ze niet te dicht bij elkaar komen. Maar veel ruimte en een ongeveer even sterk tegenwapen is wel gewenst.
Na afloopNet zoals een watergevecht meestal spontaan begint, is het vaak ook wel duidelijk wanneer het is afgelopen. Wie er gewonnen heeft is vaak minder duidelijk, maar iedereen is weer afgekoeld en heeft lol gehad, dus eigenlijk wint iedereen ;) Als het niet supertropisch is, kan het gewenst zijn om handdoeken bij de hand te hebben. En verder helpt iedereen natuurlijk even mee om de resten van de waterballonnen op te ruimen, mochten die gebruikt zijn.

Een watergevecht is gewoon een hartstikke leuke activiteit voor kinderen en volwassenen. Een zomer is niet compleet zonder minstens één gevecht. Hoe meer water hoe epischer, dus pak lekker de tuinslang erbij. En doe gewoon zelf mee; zo koel je ook lekker even af op een warme dag en je hebt weer een mooie herinnering gemaakt met je kind(eren). Veel waterplezier!


De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.


Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of YouTube

Bewaar op Pinterest:


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 
Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldE-mail * *


Voornaam * *


Soort nieuwsbrief
  • MizFlurry (Creatieve ideeën voor moeders en kinderen)

De anti-verveel-pot; een handig hulpmiddel voor minder schermtijd voor kinderen

2 years ago
Een paar weken geleden heb ik een anti-verveel-pot voor de kinderen gemaakt. Ik merkte namelijk dat ze vaak niet weten wat ze moeten doen als ze van de schermen af moeten. Tijd voor een nieuw wapen in de strijd tegen de schermen dus. In deze pot vol inspiratie zitten allerlei briefjes met daarop een activiteit. Dit varieert van leuke en leerzame dingen tot klusjes en taken. Soms hebben ze geluk en kunnen ze zelfs een kaartje trekken met extra schermentijd. Maar er zit ook een hele spannende tussen; namelijk geen schermen meer voor de rest van de dag. Ewan noemde het risk and reward en het sprak hem erg aan.Vervelen is goedNatuurlijk weet ik wel dat af en toe vervelen helemaal niet erg is voor kinderen. Maar ik werd er gewoon erg moe van dat ze soms helemaal bleven hangen in "ik weet niets te doen" en dit ook de hele tijd luid duidelijk maakte. Nu kan ik gewoon naar de pot (ver)wijzen en gaan ze iets doen. dat is erg fijn. Ze weten van te voren niet wat voor een opdracht ze krijgen, dit maakt het natuurlijk spannend. Het kan een leuke verrassing voor hen zijn of iets leuks voor mij, als ze een klusje moeten doen zoals een vuilniszak of oud papier wegbrengen.
Zelf een anti-verveel-pot makenJe kunt gemakkelijk zelf een anti-verveel-pot maken. Ik heb heel simpel voor een leeg tomaten-emmertje gekozen waarin ik de verschillende activiteiten heb gestopt, gewoon op een papieren strookje. Ik heb ook wel eens leuke ideeën langs zien komen zoals ijslolly-stokjes met hierop de activiteiten geschreven, daar kun je natuurlijk ook voor kiezen. Die gaan waarschijnlijk iets langer mee. Wij hebben strookjes papier gebruikt, een A4 in de breedte doorgeknipt zeg maar, en dubbelgevouwen, zodat ze niet kunnen zien wat er op staat.
Als je zelf activiteiten gaat bedenken, kun je verschillende categorieën aanhouden, zoals bijvoorbeeld creatief, actief, educatief, klusjes, leerzaam op de schermen, beloningen, iets koken/bakken, etc. Bij iedere categorie kun je dan bijvoorbeeld acht tot tien activiteiten bedenken en deze opschrijven. Uitknippen, dubbelvouwen, ergens in doen en je anti-verveel-pot is al klaar. 

Afspraken makenJe kunt verschillende afspraken maken rondom de anti-verveel-pot. Bijvoorbeeld: het kaartje dat je trekt, moet je ook doen. Of je mag één keer per dag nee zeggen en een nieuw kaartje trekken. Afhankelijk van hoe je de regels rondom de schermentijd hebt ingedeeld, zou je ook kunnen afspreken dat je kind een aantal kaartjes gedaan moet hebben voor hij of zij weer op de schermen mag. 
Wat ik zelf merk is dat soms een kaartje al genoeg is om uit de zeurstand te komen. Dan doen ze even snel wat er op het kaartje staat en gaan daarna iets anders doen wat ze leuk vinden, zonder schermen. Doel bereikt! En soms zijn ze wel een hele tijd bezig met de activiteit van het briefje (vooral bij de bak-activiteiten ;)).

Handige printable anti-verveel-potHeb je geen zin om activiteiten te bedenken en op te schrijven? Voor de activiteiten in onze anti-verveel-pot heb ik een handige printable gemaakt. Hier staan 80 activiteiten staat hier op, in de categorieën maken, creatief, schermen, spelen, bouwen, koken of bakken, klusjes, bewegen en overig. De activiteiten zijn vooral geschikt voor basisschoolkinderen. Dit is een kleine greep uit de activiteiten.
- Maak een "de-vloer-is-lava" parcours.
- Maak een muziekquiz voor je gezinsleden.
- Maak een schatkaart.
- Maak een kijkdoos met als onderwerp je favoriete game of personage.
- Maak foto's van je lievelingsdingen.
- Onderzoek wie de Romeinen waren op de computer.
- Speel een verhaal na, inclusief kostuums.
- Bouw een voertuig van LEGO.
- Bouw een huis in Minecraft of de Sims.
- Maak een lekkere snack.
- Ruim je kamer op.
- Breng oud papier weg.
- Doe mee met een aflevering "Nederland in beweging".
- Knutsel een boekenlegger.

Printable anti-verveel-pot
Ik ben er dus blij mee, dat ik deze pot heb geïntroduceerd. Hebben jullie thuis ook (af en toe) wat problemen met gezond schermtijdgebruik? Zet dan ook eens een anti-verveelpot in. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of YouTube

Bewaar op Pinterest:


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 
Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldE-mail * *


Voornaam * *


Soort nieuwsbrief
  • MizFlurry (Creatieve ideeën voor moeders en kinderen)

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up