Publisher media kit of Happlify

Happlify

Happlify

10k - 50k

Happlify is een hard groeiende shopping guide en happy lifestyle blog met tips, verhalen om klein geluk te (her)vinden. Voor vrouwen (± 35 jaar) is Happlify een frisse, vertrouwde plek waar zij positieve inzichten en inspiratie krijgen voor een moment van rust. Insta: @happlify


happlify.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
90
Views
49
Last updated: 2 weeks ago
happlify.nl
Allereerst is Happlify is een manier van leven. Het is je blije leidraad voor een gehaast bestaan in een snelle, chaotische en niet altijd even shiny wereld. Het is jouw gouden randje om die donkere wolk. Je go to voor een blij moment. Bij Happlify vind je verhalen over het ontdekken van plezier, geluk en liefde in dingen die je niet zo snel verwacht of in dingen waarvan je vergeten was hoe blij het je maakt. Recepten, persoonlijke ervaringen, reistips, uitjes, liedjes, films, boeken, anekdotes, advies; you name it. Soms is het vinden van blijdschap best simpel. En dan is het Happlify. Laat je inspireren, ontstressen, blij maken, troosten, sluit je voor nop aan bij Happlify.
Unique Visitors
390
Views
227
Domain Authority
270
Trust flow
434
Citation flow
498
TF/CF
603
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service