Influencer media kit of Helga Post

Helga Post

Helga Post

10k - 50k

Fulltime werkende moeder met een druk (groen) huishouden, die op Firma Huishouden haar ervaring deelt. Inmiddels helpt ze online duizenden vrouwen hun huishouden runnen.


firmahuishouden.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
961
Views
653
Last updated: 2 weeks ago
firmahuishouden.nl
Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden, zodat er meer vrije tijd overblijft, en daarmee dus controle over het leven. De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen. Op Firma Huishouden worden eigen ervaringen en alledaagse oplossingen gedeeld om hiermee het leven van andere vrouwen makkelijker maken. Daarnaast biedt Firma Huishouden eenvoudige hulpmiddelen die vrouwen helpen om het huishouden in te passen in hun drukke leven; van koken, budgetteren en timemanagement tot de verzorging van het gezin, het opruimen van rommel, maar voorál: vrije tijd maken voor je zelf!
Unique Visitors
244
Views
885
Domain Authority
263
Trust flow
482
Citation flow
803
TF/CF
266
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 15%
United States - 3%
Germany - 1%
Ireland - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

4 Feestelijke kersttafel stijlen om uit te proberen

a year ago
Nu we weer met z'n allen kerst kunnen vieren, moeten we er een groot feest van maken. Meer dan ooit willen we de magie en vreugde van kerst vieren en daar horen twinkelende lichtjes, bomen volgehangen met kerstballen en de cadeaus onder de boom bij. Maar natuurlijk ook die perfecte kersttafel. Voor welke kies jij?

Verzorgende en verantwoorde cadeaus die bij jouw budget passen

a year ago
Als je nog steeds op zoek bent naar het best passende kerstcadeau dat ook nog bij jouw budget past, laat dit artikel je dan helpen. Als je elkaar cadeaus geeft en je hebt een bepaald bedrag afgesproken, maar je kant niets vinden, dan vind je het hier vast.

Weekmenu #25

a year ago
Met onze receptideeën kun je voor elke dag gezonde, uitgebalanceerde, goedkope en geweldige recepten krijgen.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service