MediaKit | Influencer

Helga Post

Helga Post

10k - 50k

Fulltime werkende moeder met een druk (groen) huishouden, die op Firma Huishouden haar ervaring deelt. Inmiddels helpt ze online duizenden vrouwen hun huishouden runnen.

Collab
firmahuishouden.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
955
Views
519
Domain Authority
847
firmahuishouden.nl
Op Firma Huishouden worden tips en adviezen gegeven om het leven van een vrouw eenvoudiger te maken. Ideeën om controle te krijgen over het huishouden, zodat er meer vrije tijd overblijft, en daarmee dus controle over het leven. De onderwerpen op Firma Huishouden zijn vrouw gericht; huishouden, eten en drinken, het gezinsleven, woon- en tuininspiratie, financiën, gezondheid en vrije tijd, zoals DIY, reizen en lezen. Op Firma Huishouden worden eigen ervaringen en alledaagse oplossingen gedeeld om hiermee het leven van andere vrouwen makkelijker maken. Daarnaast biedt Firma Huishouden eenvoudige hulpmiddelen die vrouwen helpen om het huishouden in te passen in hun drukke leven; van koken, budgetteren en timemanagement tot de verzorging van het gezin, het opruimen van rommel, maar voorál: vrije tijd maken voor je zelf!
Collab
Unique Visitors
387
Views
861
Verified
391
Domain Authority
213
Trust flow
945
Citation flow
249
TF/CF
100

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 15%
United States - 3%
Germany - 1%
Ireland - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

10 Wastips die zorgen voor efficiënt wassen

a year ago
Een van de meest tijdrovende bezigheden in het huishouden is wassen. Deze klus komt zelfs meerdere malen per week terug en er lijkt af en toe geen eind aan te komen. Doordat deze huishoudtaak eindeloos doorgaat wil ik je wat tips geven, waardoor het minder van je kostbare tijd in beslag neemt.

18 tips om het wassen zuiniger en duurzamer te maken

a year ago
Wassen is altijd een belasting voor het milieu. Maar hoe kun je nu die schade beperken. Een aantal tips om het wassen efficiënter, zuiniger en duurzamer te maken.

11 Voordelen van zelfgemaakte producten

a year ago
Zelfgemaakte en handgemaakte producten zijn tegenwoordig overal te vinden. Elk zelfgemaakt product is uniek op zich. Het kan nooit een exacte replica van een ander zijn, zoals andere machinaal vervaardigde producten, die allemaal hetzelfde zijn. Deze uniciteit voegt waarde toe aan een zelfgemaakt product. Laten we eens kijken wat het gebruik van zelfgemaakte producten eigenlijk doet? Waarom zou je het verlangen hebben om handgemaakte producten in je levensstijl op te nemen?
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up